Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3171/drustvozasportinrekreacijorazgibajse1-1470647585.png
Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se
Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3171/drustvozasportinrekreacijorazgibajse1-1470647585.png 5 05 1

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tjaša Havnik (+)

Zgornja Vižinga 22a, Radlje ob Dravi 2360, Slovenija

040 270 358
tjasa@tavio.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se je bilo ustanovljeno januarja 2011 z namenom organizacije športnih in rekreativnih dejavnosti. Je prostovoljno, samostojno in neprofitno združenje fizičnih oseb, ki jih zanimajo športne in rekreacijske dejavnosti.

Naša vizija je vključiti rekreacijo v človekov vsakdan in s tem poskrbeti za zdravo in aktivno prebivalstvo.

Osnovna naloga društva je vadečim nuditi kvalitetne, zanimive in zdrave programe skupinske rekreacije. To dosegamo tako, da za naše vadeče skrbijo strokovno usposobljeni inštruktorji skupinske vadbe in vaditelji pilatesa, z znanjem in večletnimi izkušnjami s področja rekreacije. S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja, organiziramo vadbo glede na vsako specifično skupino vadečih, oziroma tip delovnega mesta. V tem se odraža tudi naše poslanstvo.

Pri poslovanju temeljimo na kvaliteti in fleksibilnosti. Z nenehnim izobraževanjem in usposabljanjem skrbimo, da našim vadečim ponudimo najnovejše trende vadbe.

Nenehno gradimo na partnerstvu in zaupanju, ter temeljimo na dobrih medsebojnih odnosih med partnerji, kupci, vadečimi, kakor tudi med samimi člani.

Z namenom uresničevanja poslanstva društva, smo oblikovali Razgibaj se programe vadbe, katerih se je do sedaj udeležilo že preko 116 vadečih. Svoje delovanje postopoma širimo, hkrati pa dodajamo nove in še bolj zanimive programe vadbe.

 

Pridružite se nam lahko na naslednjih vadbah:

Step aerobika

Step aerobika je vadba, ki poteka z uporabo vadbene stopničke – stepa. Pri vadbi gre za stopanje in sestopanje s stopničke z uporabo različnih gibalnih struktur, ob tem pa se postopoma gradi koreografija. Vadba traja 60 minut in se prične s postopnim ogrevanjem in dinamičnim raztezanjem. Sledi aerobni del in krepilni del vadbe, vadba pa se zaključi s postopnim ohlajanjem, raztezanjem in sproščanjem.

Vadba je skrbno načrtovana in se osredotoča na krepitve vseh večjih mišičnih skupin. Potekata ob prijetni glasbi, z uporabo lastne teže ali različnih vadbenih pripomočkov.

Vadba je primerna tako za začetnike, kakor tudi za tiste, ki so že vešči skupinske vadbe. Hkrati s postopnim stopnjevanjem zahtevnosti koreografije in intenzivnosti vadbe daje vadečemu možnost, da se sam odloči za stopnjo zahtevnosti in intenzivnosti, ki mu ustreza.

Step mix zajema vse elemente step aerobike. Na vadbi bomo kombinirali TNZ vadbo (vadba, pri kateri se dodatna pozornost posveča oblikovanju trebuha, nog in zadnjice), vadbo za oblikovanje telesa, latino hite, ipd. Vsak teden vas čakaj kaj novega.

 

TNZ

Že samo ime pove, da gre pri TNZ vadbi posebno pozornost nameniti krepitvi trebuha, nog in zadnjice.

Vadba prav tako poteka 60 minut in je razdeljena na 3 dele. Prične se z ogrevanjem, kjer telo postopno pripravimo na povečanje napora in se seznanimo z osnovno koreografijo. Sledi dinamično raztezanje večjih mišičnih skupin. Raztezanju sledi nadaljnja graditev koreografije, v katero so vključeni različni gibalni in plesni elementi in vaje za krepitev mišične mase. Vadba se zaključi s postopnim ohlajanjem, raztezanjem in sproščanjem.

Vadba je nizke do srednje intenzivnosti in je namenjena vsem starostnim skupinam. Poteka s pomočjo pripomočkov (uteži, elastike), kakor tudi brez.

 

Pilates

Pilates je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah. Te bistveno pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskulatnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji. Pilates vključuje tako vaje za moč in raztezanje, glavnega pomena pri sami vadbi pa je dihanje.

Gre za treniranje telesnega centra, v katera so vključene mišice medeničnega obroča, trebuha in hrbta. Vaje se izvajajo počasi in tekoče, bistvena pomena je njihovo pravilno izvajanje in pravilno dihanje. Gibi so kontrolirani, tako da se okrepijo tudi najmanjše mišice, pri vadbi se uskladi duh in telo. Pilates pa poskrbi tudi za samo sproščanje, kar pozitivno vpliva tudi na sprostitev zategnjenih mišic.

 

Oblikovanje telesa

Program oblikovanja telesa predstavlja dinamično vadbo, ki zajema sklop krepilnih in vzdržljivostnih elementov gibanja. Posamezni element v vadbi vključuje več mišičnih skupin naenkrat, s katerimi poskrbimo za večjo porabo energije med samim gibanjem in s tem tudi za hitrejše oblikovanje telesa ter pridobivanje na vzdržljivosti vadečega.

Vadba je sestavljena po sklopih. Med ogrevanjem poskrbimo za postopno ogrevanje telesa s preprostimi vajami, s katerimi pospešimo kri po žilah, ogrejemo mišice in s tem pripravimo telo na kasnejše večje obremenitve. Med glavnim delom vadbe, ki traja nekje 30 minut, sledi kombinacija krepilnih in vzdržljivostnih elementov, s katerimi se menjava stopnja intenzivnost vadbe.  V glavnem delu vadbe je uporabljena predvsem lastna teža, nekatere vaje bodo kombinirane tudi z uporabo različnih pripomočkov, kot so trakovi, uteži, ipd. Glavni del se zaključi s ponovitvijo vseh predhodnih elementov, s katerimi se doseže največja obremenitev, in med katero se pokuri največ kalorij. Zadnji del je namenjen postopnemu ohlajanju, sproščanju in raztezanju.

Prednost funkcionalne vadbe se kaže v tem, da si vsak posameznik lahko sam izbere intenzivnost vadbe s tem, da si prilagaja tako tempo vadbe, kot število ponovitev.

 

Kaj potrebujem na vadbi?

Za vadbo potrebujete:

 • Udobna oblačila,
 • Čisto športno obutev (vadbo pilatesa izvajamo v nogavicah),
 • Brisačo,
 • Pijačo.

 

Urnik in cenik vadbe

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 18686605
 • Ime podjetja:
 • Tavio, Tjaša Havnik s.p., športne storitve in svetovanje
 • Občina:
 • Radlje ob Dravi
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pilates je super, ostalo verjetno tudi, priporočam!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si