DorJan vrata

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2908/dorjanvrata1-1467896690.jpg
DorJan vrata
DorJan vrata https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2908/dorjanvrata1-1467896690.jpg 5 05 1

Povprečno od 249 ocen

Vaša ocena

Mlaka 37a, Komenda 1218, Slovenija

05 9955803
041 378 151
05 9960092
info@dorjan.info

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

DorJan je zaščitena blagovna znamka visokokakovostnih garažnih, vhodnih in vrtnih vrat družinskega podjetja Zgonec d.o.o.

Začetki delovanja našega podjetja segajo v daljne leto 1995, ko smo pričeli samostojno pot na področju stavbnega pohištva. Sprva smo se ukvarjali samo z montažo oken in vrat, sčasoma pa so nam želje in potrebe določenih naročnikov narekovale tudi izdelavo oken, vrat in zimskih vrtov. Iz ožjega kroga naročnikov priznanih slovenskih podjetij in ustanov se je z leti naša dejavnost razširila na vsesplošno slovensko prebivalstvo in na območje hrvaškega primorja.

»Nihče ni tako bogat, da bi kupoval poceni« je naše temeljno načelo, ki nam je prineslo bogate izkušnje. Visoko kvalitetni izdelki in odlično delo so sadovi, ki so nas pripeljali tudi do tesnega sodelovanja s tujimi partnerji iz Italije, Avstrije in Nemčije.

 

 

Produkti

Garažna vrata

Garažna vrata DorJan v vaš dom ali poslovni prostor prinašajo udobje in varnost. Vsi sistemi garažnih vrat DorJan imajo možnost vgradnje motornega pogona svetovno znanega proizvajalca Bernal (Nemčija), kar pomeni, da so varčna, zanesljiva in enostavna za uporabo. S strokovnim svetovanjem, izdelavo po meri in največjo izbiro na enem mestu se prilagajamo vašim osebnim zahtevam in željam. Ponujamo celotno storitev, od načrtovanja lastnosti vaših garažnih vrat in njihove izdelave do strokovnega odstranjevanja obstoječih vrat in vgradnje novih DorJan garažnih vrat. Seveda pa nudimo tudi garancijo za vse materiale in vgradnjo, tako da je, čeprav vrhunski, naš servis komajda kdaj potreben.

 

Vhodna vrata

Vhodna vrata so bistven vizualni element vašega doma. So vstopna točka, nekakšen pozdrav, ki naredi prvi vtis na obiskovalce. Poleg lepotne funkcije pa morajo vhodna vrata zagotavljati tudi varnost, toplotno in zvočno izolacijo ter ostale funkcionalne elemente po vaših željah.

S svetovanjem pri izbiri materiala, barv in oblike vrat, poskrbimo za skladnost vrat in objekta, vrhunsko kakovost ter ugodno ceno. Izdelava vhodnih vrat po naročilu omogoča možnost izpolnjevanja vaših osebnih želja – prinesite skico, dodajmo kljuko ali ročaj, ornamentna, vitražna, fuzijska ali peskana stekla, nadsvetlobo ali obsvetlobo... Tako lahko skupaj ustvarimo vaša unikatna vhodna vrata.

 

Okna

Okna vnašajo v prostor svetlobo, omogočajo nam pogled navzven in prispevajo k ustvarjanju prijetnega vzdušja. Varujejo nas pred hrupom in drobnimi delci, povečajo kvaliteto bivanja in dajejo fasadi obliko in značaj.

S svetovanjem pri izbiri materiala, barve in oblike ter izdelavo po naročilu ustvarjamo skladnost objekta ter izpolnjujemo vaše želje in funkcionalne potrebe. Poleg neskončnega števila oblik in različnih materialov oken, nudimo tudi najrazličnejša stekla in druge pripomočke, kot so pololive, barve in dekorji, senčila, okenski križi... Izberate lahko toplotno in/ali zvočno izolativna stekla, varnostna stekla, ornamentna, vitražna, fuzijska in peskana stekla.

Vsa naša okna so obstojna, lepa in predvsem sad vaših želja.

 

Zimski vrtovi

Zimski vrt je prostor, v katerem boste našli mir in sprostitev, ki vas bo povezal z naravo in vašo okolico, vam odprl pogled in vas napolnil z novo energijo. Zimski vrt poveča vaš bivalni prostor, polepša izgled vašega doma in mu doda novo vrednost – tako uporabno kot finančno. 

Ker nas morajo zimski vrtovi ščititi pred dežjem, vetrom soncem in mrazom, morajo biti narejeni iz kakovostnih materialov, ki se zaradi teh vremenskih vplivov s časom ne bodo spremenili. Zato za izdelavo zimskih vrtov uporabljamo ALU ali PVC profile, ki so obstojni in zagotavljajo dobro nosilnost, vodotesnost in prilagodljivost ter odlično zvočno in toplotno izolacijo.

Pri tem vam omogočamo tudi izbiro iz široke palete barv in možnost vgraditve različnih namenskih dodatkov, kot so senčila, ogrevanje, zračenje... Izdelava po naročilu omogoča uskladitev zimskega vrta tako z objektom samim kot tudi z vašimi željami in funkcionalnimi potrebami.

 

Dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata nudija vašemu domu varnost, hkrati pa ga polepšajo. Z avomatiziranim pogonom za odpiranje in zapiranje pa vam dvoriščna vrata nudijo tudi dodatno udobje.

Dvoriščna vrata DorJan lahko naredimo v stilu, materialih in barvah po vaših željah. Izbirate lahko med naslednjimi tipi dvoriščnih vrat:

 • samonosna drsna dvoriščna vrata,
 • dvokrilna dvoriščna vrata,
 • vrata za osebni prehod.

 

Ograje

Ograje spremljajo ljudi že od nekdaj. Zaznamujejo in omejuje lastnino, nudijo varnost, v zadnjih časih pa imajo tudi ali predvsem estetko funkcijo. V programu DorJan boste našli vse tipe ograj – dvoriščne ograje, balkonske ograje, stopniščne ograje in okenske ograje.

Na izbiro je veliko najrazličnejših izvedb ograj iz različnih materialov in načinov obdelave. Ograje lahko tudi poljubno kombinirate v več kot 200 barvnih odtenkih.

 

Senčenje

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 13465414
 • Ime podjetja:
 • ZGONEC proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Komenda
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si