Domel d.o.o., elektromotorji in gospodinjski aparati

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4803/domeldooelektromotorjiingospodinjskiaparati1-1485874913.png
Domel d.o.o., elektromotorji in gospodinjski aparati
Domel d.o.o., elektromotorji in gospodinjski aparati https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4803/domeldooelektromotorjiingospodinjskiaparati1-1485874913.png 0 05 0

Povprečno od 30 ocen

Vaša ocena

Otoki 21, Železniki 4228, Slovenija

04 5117100
04 5117106
info@domel.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Domel spada med večja slovenska industrijska podjetja, ki izdeluje električne motorje in komponente iz laminatov, aluminija, termo plastike in BMC duroplasta. Njihovi izdelki se uporabljajo na področju vakuumskih enot, bele tehnike, prezračevanja, medicine, industrijskih aplikacij, avtomobilske proizvodnje in alternativnih energijskih virov.

Z inovativnimi tržno zanimivimi produkti v Domelu omogočamo rast in razvoj podjetja ter zagotavljamo delo v širšem okolju ob hkratnem zadovoljevanju interesov lastnikov.

Dejavnost in procesi temeljijo na vrednotah, ki smo jih združili v pet sklopov: Ustvarjalnost in ambicioznost, Odgovornost in gospodarnost, Spoštovanje in sodelovanje, Skrb za stranke in zaposlene, Pripadnost. Na prvem mestu je ustvarjalnost, ki je podlaga za vse druge vrednote, bogati izdelke in odnose, stranke in kupce, lastnike in zaposlene.

Domel šteje danes v svetovnem merilu med najpomembnejše razvojne partnerje in izdelovalce različnih tipov električnih motorjev.

 

Izdelki

Univerzalni komutatorski motorji


Enosmerni motorji s trajnimi magneti


Elektronsko komutirani motorji in puhala


Komponente


Laboratorijska oprema


Zastopstva in prodaja

 

Panoge

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 47263512
  • Ime podjetja:
  • DOMEL, Elektromotorji in gospodinjski aparati, d.o.o.
  • Občina:
  • Železniki
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si