Dolina avantur, organizacija športnih aktivnosti d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2626/dolinaavanturorganizacijasportnihaktivnostidoo15-1466527711.jpg
Dolina avantur, organizacija športnih aktivnosti d.o.o.
Dolina avantur, organizacija športnih aktivnosti d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2626/dolinaavanturorganizacijasportnihaktivnostidoo15-1466527711.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boštjan Pahovnik (+)

Luče 103, Luče 3334, Slovenija

051 606 420
051 606 410
info@adventurevalley.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dolina avantur s profesionalno ekipo želi z varno in kakovostno izvedbo aktivnosti ponuditi gostu nepozabno doživetje. Pestrost ponudbe, sveže ideje ter upoštevanje želja gostov so vodilo pri našem vsakdanjem delu.

Organiziramo aktivne počitnice v Zgornji Savinjski dolini. Doživite nepozabno avanturo in se podajte na soteskanje, rafting , kajak, pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje in še kaj… Mlad, motiviran tim izkušenih vodnikov, ponosen na neokrnjeno naravo Zgornje Savinjske doline vas popelje v skrite kotičke, divje kanjone, na nepozabne kolesarske spuste in še kam.

 

Avanture, športne aktivnosti v naravi

Ponujamo organizacijo aktivnih počitnic. V letnem času organiziramo soteskanje, spuste s kajaki in rafti, pohodniške ture, plezanje in gorsko kolesarjenje. Pozimi pa zimske avanture, skupno osvajanje nepozabnih plezalnih smeri. Za podjetja in skupine vodimo motivacijske teambuildige, ki jih združujemo s športnimi aktivnostmi iz ponudbe.

 

Vabljeni posamezniki, družine in skupine

Avanture so namenjene posameznikom, skupinam in družinam, ki imajo potrebo po aktivnem preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. Aktivne počitnice v Dolini avantur so čisti užitek v pestrosti športnih aktivnosti, spoznavanju naravnih znamenitosti in okušanju tradicionalnih dobrot lokalne kuhinje…

 

Domače dobrote

Pripoved o kulinaričnih dobrotah pričnemo z zgornje-savinjskim želodcem, sušeno mesnino iz najboljše domače slanine. Ta vrhunski izdelek ima v Zgornji Savinjski dolini bogato  tradicijo in je zaščiten z uradno geografsko označbo. Tanko narezane rezine navadno postrežejo z domačim kruhom in prilogami, kot sta mohot in solčavski sirnek.

Slednji jedi sta iz mleka. Mohot je iz skute s kislo smetano, vse skupaj po želji zalito še z mlekom. Solčavski sirnek pa iz skute z dodatkom kumine in soli, prelit s kislo smetano ter zorjen v posodi. Tako dobi sirnek značilen pikantni okus. Med tipično hrano sodi tudi ajdnek, ajdova pogača iz vsaj treh plasti rahlega, kvašenega testa, vlita v pekač in posuta z mletimi orehi in medom. Postopek se ponovi večkrat tako,da dobimo obilen ajdnek.

 

Poletje

Ponujamo vam

 

Zima

Ponujamo vam

 

Nastanitev

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 79010407
  • Ime podjetja:
  • Dolina avantur, organizacija športnih aktivnosti, d.o.o.
  • Občina:
  • Luče
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si