DMC, svetovanje, oglaševanje in oblikovanje, Tomaž Pirnat Virbnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3143/dmcsvetovanjeoglasevanjeinoblikovanjetomazpirnatvirbniksp1-1470307307.jpg
DMC, svetovanje, oglaševanje in oblikovanje, Tomaž Pirnat Virbnik s.p.
DMC, svetovanje, oglaševanje in oblikovanje, Tomaž Pirnat Virbnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3143/dmcsvetovanjeoglasevanjeinoblikovanjetomazpirnatvirbniksp1-1470307307.jpg 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Pirnat Virbnik (+)

Grušovlje 10, Rečica ob Savinji 3332, Slovenija

031 425 146
dmc.tomazpirnatvirbnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje DMC, Tomaž Pirnat Virbnik s.p. iz Rečice ob Savinji se ukvarja z oglaševanjem, oblikovanjem in svetovanjem pri promociji podjetja ali dogodka.

 

Naše podjetje se ukvarja z grafičnim oblikovanjem. Oblikujemo vam lahko vizitke, propagandni material, logotipe, letake, jedilne liste, vstopnice, plakate in še veliko več.

Poleg oblikovanja vam vse prej naštete stvari tudi izdelamo in pošljemo na vaš naslov.

Pri izdelavi vseh vrst reklam in letakov, plakatov vam tudi svetujemo na kakšen način pritegniti največ potencialnih kupcev vaših izdelkov/storitev.

Ni pomembno ali potrebujete letak za gostinski lokal ali pa koledar z podatki in logotipom vašega podjetja, za vse poskrbimo mi.

Poskrbimo tudi za oblikovanje in tisk na tekstil, poslovna darila kot so pisala, vžigalniki, USB in še več različnih stvari.

Dobavimo tudi ves material tako, da vi nimate nobenega dela s tem.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 92558534
  • Ime podjetja:
  • DMC, Druga trgovina na drobno, Tomaž Pirnat Virbnik s.p.
  • Občina:
  • Rečica ob Savinji
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si