DK, čiščenje objektov, avtopralnica, prodaja vozil, Domen Krušič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2459/dkciscenjeobjektovinprodajavozildomenkrusicsp0-1466084049.jpg
DK, čiščenje objektov, avtopralnica, prodaja vozil, Domen Krušič s.p.
DK, čiščenje objektov, avtopralnica, prodaja vozil, Domen Krušič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2459/dkciscenjeobjektovinprodajavozildomenkrusicsp0-1466084049.jpg 5 05 2

Povprečno od 207 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Domen Krušič (+)

Ulica Juleta Gabrovška 15, Kranj 4000, Slovenija

Domen:040 438 538, Jure:040 393 520
dk.info19@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje DK, vzdrževanje objektov in trgovina, Domen Krušič s.p. iz Kranja se ukvarja z prodajo rabljenih vozil, čiščenjem avtomobilov, čiščenjem stavb in urejanjem okolice.

Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami.

Podjetje obratuje vse dni v tednu in tudi med vikendi.

 

NOVOST!

Oddajamo tudi počitniško hišico v apartmajskem naselju Aqualuna v Podčetrtku. Z klikom na našo spletno stran, si hišico lahko ogledate, in nas kontaktirate za rezervacijo termina.

 

Dejavnosti podjetja:

Prodaja, odkup in menjava rabljenih vozil in opreme

 • prodaja, odkup in menjava vseh znamk rabljenih vozil, prodajamo jih tudi na obroke kot je Diners na 24 mesecev, America express 3, 6 in 12 mesecev, za komitente NLB – ja možen tudi nakup na obroke Mastercard, Karanta, Visa, itd. na 24 mesecev, uredimo tudi hitri kredit v 30 minutah, leasinge, sprejemamo tudi ostale plačilne kartice kot so Maestro, Mastercard, Activa, … Uredimo tudi komercialni popust pri zavarovanju.
 • možno je tudi naročiti vozilo po vaših željah in mi se bomo potrudili v najkrajšem možnem času pridobiti takšno vozilo, ki ste si ga zamislili.

 

Čiščenje vozil - Jure Jenko 040 393 520

Notranjost avtomobila je hitro lahko zelo umazana. Za razliko od vašega doma je pri avtomobilu umazanija veliko večja in hitrejša. Vsakič ko se usedete v svoj jekleni konjiček dodate nekaj umazanije, ki jo nehote prinesete od zunaj. Vsakokrat ko pijete ali jeste, dodate nekaj drobtin ali razlitja, v bistvu samo če sedite v avtu spustite lase,odmrlo kožo, kihanje, ličila ter druge onesnaževalce.

Zelo pomembno je, da se v avtu dobro počutite, saj večino časa preživite ravno v njem. Naj notranjost vašega avtomobila prijetno diši in naj bo »razkužena«. To dosežete samo, če ga redno čistite ter si privoščite globinsko čiščenje avtomobila vsaj 3 - krat v letu, še posebej, če kadite.

Prav tako je pomembno, da si umislite globinsko kemično čiščenje celotnega avtomobila Ko si kupite nov oziroma rabljen avto, da ga razkužite in da se v njem lagodno počutite. To je vrhunska rešitev za rabljene avtomobile, avtomobile za nadaljnjo prodajo in vse ljudi ki ljubijo čistočo.

Globinsko čiščenje vozil je potrebno. Tkanine v avtomobilu so izpostavljene ekstremnim vplivom, kot so temperaturne razlike, obraba istih mest in obsevanje sončnih žarkov skozi stekla. Globinsko čiščenje vozil zagotavlja dobro počutje v vašem avtomobilu, z rednim čiščenjem, ki je priporočljivo vsaj trikrat letno, še posebej, če v avtu kadite. Globinsko kemično čiščenje vozil predstavlja nadgradnjo osnovnega notranjega čiščenja. Vozilo sprva počistimo s suhim postopkom, kateremu sledi mokro globinsko čiščenje vozil, s katerim očistimo notranjost. Globinsko kemično čiščenje vozil pomeni, da vaš jekleni konjiček očistimo od stropa do tal, pri čemer posebno pozornost namenjamo usnjenim površinam. Le-te je potrebno zaščititi vsaj enkrat letno. Učinek dosežemo s posebno kremo, ki povrne usnju mehkobo in sijaj. Postopek čiščenja notranjosti traja od 8-10 ur.

 

Profesionalno očistimo notranjost kot tudi zunanjost avtomobilov, počitniških prikolic, čolnov, tovornih vozil,… Po dogovoru tudi globinsko počistimo sedeže oz notranjost, spoliramo vozilo. Z leti sprednji žarometi postanejo motni, a brez skrbi po ugodni ceni Vam žaromet obnovimo oz. spoliramo. Za redne stranke kot so razna podjetja, klubi, itd. je cena manjša, saj gre za količinsko čiščenje na mesec in možnost zamika plačila oz po dobavnici.

 

Poliranje vozil - Jure Jenko 040 393 520

Vaše vozilo je ena najdražjih stvari pri vas in nasploh v vašem življenju. Takoj za vašim domom. Vedno je izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko in ga poškodujejo, če le ta ni pravilno zaščiten.

Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje!

 

Čiščenje objektov

 • Imamo tudi več letne izkušnje s čiščenjem hiš, stanovanj, poslovnih prostorov, skladišč,… (pometanje tal, brisanje tal, brisanje prahu, čiščenje stolov,…),
 • Čistimo usnje oziroma velur,
 • Globinsko sesanje kavčev, foteljev, jogijev, stolov.

Hišniška dela:

 • čiščenje in urejanje okolice ( košnja trave, obrezovanje živih mej, čiščenje trave med tlakovci, visoko tlačno čiščenje tal – sten,
 • selitve, odvozi in prevozi ( opravljamo tudi selitve hiš, stanovanj, poslovnih prostorov, gostilen, skladišč; odvozi na deponijo v Vaš kraj (odvažamo pohištvo, smeti, zelenje,… ; prevozi pohištvo, gradbenega materiala.

 

Gradbena dela

 • prebelimo hišo, stanovanje, poslovni prostor, itd. po vaših željah,
 • montaža in odmontaža pohištva.

 

Urejanje okolice

 • košnja trave, čiščenje okolice, obrezovanje grmičevja.

Z rednim urejanjem okolice in notranjosti večstanovanjskih ali poslovnih stavb ohranjamo urejen in lep videz stavb.

 

Kurirska dela

 • Raznašamo tudi letake, revije, časopise,… Imamo tudi več letne izkušnje, saj smo znosili za cca. 100.000 letakov in stranke so bile zadovoljne, saj so imeli veliko več prometa.

 

Dosegljivost

 • Dosegljivi smo vse dni v tednu od 8:00 do 20:00 oz 24/7 za nujne primere. Naši telefonski številki na kateri smo dosegljivi sta 040 438 538 in 064 142 150. Prav tako smo dosegljivi tudi na gmail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
  Redno vas tudi obveščamo o novostih in akcijah v našem podjetju na našem facebooku profilu DK, vzdrževanje objektov in trgovina Domen Krušič S.P.

 

Sortiman naših vozil si lahko ogledate na:

 
Vse ostale prodajane zadeve pa na spodnji povezavi:
 
Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 91566240
 • Ime podjetja:
 • DK, Vzdrževanje objektov in trgovina, Domen Krušič s.p.
 • Občina:
 • Kranj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 81

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • kvalitetno čiščenje

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Se strinjam, čiščenje vozil je zelo natančno, tako kot tudi mora biti.
  Oceni mnenje:
 • odlično

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  zelo natančni , kvaletetni in prijazni.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si