DJOTIŠ - VAŠ OSEBNI HOROSKOP

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6354/Djotilogo110e1567695305336-1634021939.png
DJOTIŠ - VAŠ OSEBNI HOROSKOP
DJOTIŠ - VAŠ OSEBNI HOROSKOP https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6354/Djotilogo110e1567695305336-1634021939.png 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mišo Tošič (+)

Brodarjev trg 6, Ljubljana 1000

061 181 004

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

O MENI

Ime mi je Mišo Tošič. Ker je vse v vesolju ves čas v gibanju in je sprememba edina stalnica, sem se pred skoraj tridesetimi leti odločil, da želim razumevanju sebe in skrivnosti vesolja posvetiti svoje življenje.

Z astrologijo sem se prvič srečal na začetku devetdesetih let. Njena skrivnostnost in nekakšna magična moč sta me močno pritegnili. Želel sem razumeti več. Kmalu sem razumel, da branje knjig ni tisti korak, ki ti pomaga odstreti skrivnosti astrologije. Zato sem se učil od velikih mojstrov starodavne astrologije. Raziskoval sem in poučeval.

Življenje ni navadno potovanje. Posameznikom in podjetjem sem pomagal premostiti male, srednje in velike težave. Dobil sem veliko dragocenih izkušenj. Ljudem svetujem pri iskanju poti, ki jim jo je namenilo vesolje. To je vedno najboljša pot.

IZOBRAŽEVANJE - TRADICIONALNA ŠOLA DJOTIŠA

Življenje je potovanje - vsi smo potniki

ŽIVLJENJE JE ŠOLA - UČENCI SMO VSI

ASTROLOGIJA - JEZIK VESOLJA

Astrologija je božanski dar. Je orodje, s pomočjo katerega lahko naredimo nekaj zares fascinantnega – odstremo zaveso človekove usode ali karme. Ne samo to. Z istim orodjem lahko ugotovimo, katere poti ali odločitve s seboj nosijo blagoslov vesolja in katere nas za nekaj časa pustijo tavati v slepi ulici.

Med vsemi stvarmi, ki so v življenju pomembne, je najpomembneje truditi se postati najboljša verzija sebe. Tedaj se začnejo odpirati vrata življenja, do katerih prej nismo imeli dostopa in so bila skrita našim očem. 

KAJ NAM SPOROČA VESOLJE?

OSEBNI HOROSKOP

S pomočjo osebnega horoskopa oziroma rojstne karte boste dobili vpogled v najpomembnejša življenjska področja:

 • vaš značaj,
 • finančno situacijo,
 • družinske vezi,
 • vaše posebnosti,
 • vaše sposobnosti in interese,
 • vaš dom,
 • vaše otroke,
 • zdravje,
 • ljubezen,
 • izzive,
 • vašo službo,
 • izpolnjene in neizpolnjene želje
 • ter še veliko drugega.

življenje je gibanje - bodite prožni

ODKRIJTE NOVE, BOLJŠE POTI!


LJUBEZEN & UJEMANJE

Partnerstvo je lahko sladko ali grenko, globoko ali površinsko, izpolnjujoče ali naporno. Kadar v dajanju in prejemanju ljubezni nastajajo motnje, pretresi ali celo tragedije, se počutimo prikrajšane za verjetno največji življenjski dar. Dar ljubezni.

Je oseba, ki ji namenjate vašo najintimnejšo energijo vredna vaše ljubezni? Kakšna je ta oseba v resnici? Se dobro ujemata? Kaj vaju kot magnet vleče skupaj in kaj potiska narazen? Na kaj je potrebno paziti, da bo vajin odnos še boljši? Ali boste v tem razmerju izpolnjeni?

KARIERA & DENAR

Vse v vesolju je v gibanju. Edina stalnica je sprememba. Nekatere so pričakovane, spet druge so nenadne in nas presenetijo ter vržejo iz ustaljenih življenjskih tirnic. Ob vsem tem je potrebno vzdrževati ravnovesje, kar ni vedno lahko. 

Star pregovor pravi, da brez dela ni jela. Vendar se zdi, da je to vprašanje precej bolj kompleksno. Področje dela ne vpliva samo na finančno situacijo, pač pa tudi na našo samozavest in samoizpolnitev, odnose v družini, prijateljstva, načrte za prihodnost itd..

 

življenje je dajanje - bodite velikodušni

V MISLIH, BESEDAH IN DEJANJIH

VAŠI OTROCI

Otrokom želimo in privoščimo najboljše. Težko je z besedami opisati količino ljubezni, časa in energije, ki jo namenjamo skrbi in razvoju naših otrok. Seveda pa pri tem prihaja do številnih izzivov, kjer se je pametno posvetovati s strokovnjakom.

Vsakdo je drugačen. Otroci se razvijajo v samostojne osebe, z lastno naravo in lastno življenjsko potjo. Iskanje sebe prinaša izzive, nevarnosti in priložnosti. Dolžnost staršev je otroku pomagati razviti lastna jadra, da lahko z barko življenja mimo čeri odpluje v svet.

Starši svojih otrok ne vidimo vedno objektivno. V naše misli se prikradejo naša osebna razumevanja, pričakovanja in želje, ki lahko včasih povzročijo kopico težav. Horoskop otroka vam bo pomagal razumeti več o naravi, karmi in poslanstvu otroka. S temi informacijami boste otroka bolje razumeli in dobili priložnost postati še boljši starši.

VAŠE ZDRAVJE

Kadar smo zdravi, ne premišljujemo veliko o zdravju. Ko pa se pojavijo zdravstvene težave, lahko le-te v zelo veliki meri vplivajo na naše življenje ali pa ga popolnoma spremenijo.

Področje zdravja, ki ga razodeva vaš horoskop, pokaže, kje je vaše zdravje najbolj ogroženo. Prav tako lahko pogledamo, ali je možno določene zdravstvene težave odpraviti, kako, v kakšni meri in v kakšnem času.

življenje je rast in rast je življenje

POSTANITE NAJBOLJŠA VERZIJA SEBE

OSEBNA RAST & DUHOVNOST

 

Vsakdo si želi razumeti sebe, lastno situacijo, svoje najbližje, svoje prijatelje ter ljudi, ki nas obkrožajo. Seveda pa je težko biti objektiven. Zato za mnenje sprašujemo prijatelje, znance in strokovnjake.

Osebni horoskop je kot mikroskop, s pomočjo katerega lahko določene stvari vidimo iz povsem drugačne, edinstvene perspektive. Vpogled v življenjsko usodo ali karmo nam razodeva številne življenjske skrivnosti z namenom, da se nečesa naučimo in pridemo do stanja, po katerem najbolj hrepenimo. Obogateni z novimi perspektivami boste lažje sprejeli modre odločitve na različnih življenjskih področjih in si priklicali srečo.

 • Davčna številka:
 • 63810239
 • Ime podjetja:
 • Padma, Inštitut za integralno znanost
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si