Distbit, računalniške storitve, Jernej Jerin s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2953/distbitracunalniskestoritvejernejjerinsp5-1468317934.jpg
Distbit, računalniške storitve, Jernej Jerin s.p.
Distbit, računalniške storitve, Jernej Jerin s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2953/distbitracunalniskestoritvejernejjerinsp5-1468317934.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jernej Jerin (+)

Kvedrova ulica 29, Žalec 3310, Slovenija

051 251 127
jernej@jernejerin.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Jernej Jerin s.p. iz podjetja Distbit, računalniške storitve in imam strast za računalnike že od svojih otroških let, ko sem prvič uporabil računalnik skupaj z 56k dial-up dostopom do interneta. Ta prva prijetna izkušnja me je vodila v kariero računalništva in informatike.

Vedno sem bil bolj praktičen tip. Zato sem poiskal izzive pri reševanju realnih življenjskih problemov. To me vodilo pri povezanju mojega znanja pri reševanju težav z računalniki s svojim drugim hobijem, meteorologijo.

Vreme in njegovi skriti vzorci so me v svojem razvoju vedno zanimali. Ampak ker po naravi nisem fant fizike, sem se odločil, da bi poskušal biti inovativen pri razvoju spletnega informacijskega sistema za shranjevanje in pridobivanje meteoroloških podatkov.

Sistem še vedno deluje uspešno ter zagotavlja trenutne vremenske informacije zainteresiranim stranem.

Poleg naravnih uporabniških vmesnikov verjamem, da je naslednja velika revolucija od uveljavitve Interneta, industrija dronov. Predstavljati si ne moremo, kako hitro napreduje, da postane naslednja velika stvar.

Cloud, loT, obogatena resničnost, navidezna resničnost, naslednja generacija spletnih okvirjev (Meteor), AI, itd.

Prihodnost ne more biti bolj razburljiva, kot je zdaj, iz tehnološkega vidika.

Samo opredeliti treba njeno največjo vrednost v vseh teh odločitvah, ki nato prinesejo vrednost drugim ljudem, da delajo vztrajno in pametno.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 25575554
  • Ime podjetja:
  • Distbit, računalniške storitve, Jernej Jerin s.p.
  • Občina:
  • Žalec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si