Digital Imperium, digitalna glasbena založba

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4210/digitalimperiumdigitalnaglasbenazalozba10-1478853749.jpg
Digital Imperium, digitalna glasbena založba
Digital Imperium, digitalna glasbena založba https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4210/digitalimperiumdigitalnaglasbenazalozba10-1478853749.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sara Vodušek (+)

Hacquetova ulica 8, Ljubljana 1000, Slovenija

070 303 753
info.imperiumdigital@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Glasbena založba Digital Imperium se ukvarja s snemanjem vseh vrst digitalnih zvočnih zapisov in muzikalij. Sedež podjetja je v Ljubljani, vendar pa kot digitalna založba delujejo na slovenskem in svetovnem digitalnem trgu.

Vodi jo Sara Vodušek, ki jo odlikuje odlično poznavanje elektronske glasbe (in drugih zvrsti), ter formalno znanje o snemanju in produkciji glasbe.

 

Založba se ukvarja predvsem s snemanjem, izdajanjem in promocijo različne elektronske glasbe. Odlikuje jih odlično poznavanje posameznih zvrsti elektronske glasbe, vključno s posebnostmi pri produkciji, zato so vsi zvočni zapisi, pri katerih sodelujejo, vrhunske kvalitete in v skladu z najnovejšimi trendi.

 

Sodelujejo tudi na najrazličnejših glasbenih dogodkih, kjer se vrti elektronska glasba. Zaradi svoje vključenosti v "sceno" znajo glasbenikom ponuditi točno tisto, kar si ti želijo, ter ostajajo vedno v koraku z najnovejšimi načini snemanja, produkcije in promocije glasbe.

Nekaj izbranih zvočnih zapisov iz njihovega portfolia lahko slišite na tej povezavi:

Digital Imperium podcast

 

Njihov obseg dela ni omejen na elektronsko glasbo. Dobrodošli so tudi glasbeniki iz vseh ostalih zvrsti, po naročilu pa snemajo tudi zvočne zapise drugih vrst - v vsakem primeru njihove izdelke odlikuje odličen zvok, ter skladnost zvočne slike kot celote!

  • Davčna številka:
  • 75194970
  • Ime podjetja:
  • Digital Imperium založba d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si