Dežela pravljic in domišljije, koča pri čarovnici

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3525/dezelapravljicindomisljije5-1473675839.jpg
Dežela pravljic in domišljije, koča pri čarovnici
Dežela pravljic in domišljije, koča pri čarovnici https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3525/dezelapravljicindomisljije5-1473675839.jpg 0 05 0

Povprečno od 17 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Goran Knežević (+)

Olimje 104, Olimje 3254, Slovenija

031 309 103
info@carovnica.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pod Olimsko goro, v Deželi pravljic in domišljije, boste vstopili v svet pravljic in ponovno spoznali Kekca, Bedanca, Krjavlja, Sneguljčico, Rdečo kapico in druge pravljične like ...

Mali in veliki obiskovalci si boste v čudovitem okolju in čarovniškem vzdušju lahko ogledali veliko zanimivega. V gozdu se boste sprehodili med pravljičnimi in zgodovinskimi junaki.

Dobrodošlico vam bo izrekel palček na balkonu in vas povabil v Deželo. Po poti skozi gozd boste srečali čarovnice ter like iz slovenskih in tujih pravljic..

 

Svet pravljic

V deželi pravljic in domišljije vas bodo popeljali v svet pravljic. Srečali boste junake iz slovenske in tuje književnosti: Kekca, Martina Krpana, Sneguljčico, Piko Nogavičko, več čarovnic, čarodeja ...

 

Učna ure geografije

V galeriji si boste ogledali zbrane spominke s potovanj po vsem svetu. Na ogled je tudi zbirka kamenčkov s Triglava, z Niagarskih slapov, s kitajskega zidu, iz Lillehammerja, košček Keopsove piramide ...

 

Učna ura zgodovine

V Deželi pravljic in domišljije si lahko ogledate mali muzej, ki predstavlja življenje družine Korenčkovih pred sto leti.

 

Sprehod po čudoviti naravi

Vzemite si čas za sprehod po gozdu in svežem zraku! Razveselilo vas bo žvrgolenje ptic, morda boste srečali veveričko ali pa kakšno drugo gozdno žival. Tukaj se boste sprostili in se vrnili veseli ter polni optimizma.

 

Nahajamo se 5 km iz centra Podčetrtka oz. 1,2 km od samostana Olimje. Cesta do nas je asfaltirana, pri vhodu v Deželo pa je velik parkirni prostor.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 76210111
  • Ime podjetja:
  • Turizem in druge storitve, Goran Knežević s.p.
  • Občina:
  • Podčetrtek
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si