Depent d.o.o., vzdrževanje in upravljanje objektov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1671/depentdoovzdrzevanjeinupravljanjeobjektov1-1462371598.png
Depent d.o.o., vzdrževanje in upravljanje objektov
Depent d.o.o., vzdrževanje in upravljanje objektov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1671/depentdoovzdrzevanjeinupravljanjeobjektov1-1462371598.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Dunajska cesta 360, Ljubljana 1231, Slovenija

01 5632391
031 641 223
01 5632392
info@depent.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Depent d.o.o., je podjetje, registrirano za upravljanje večstanovanjskih stavb, kotlovnic, vzdrževanje objektov, inženiring, adaptacije, itd. Imamo tudi opremljene delavniške prostore, kjer izvajamo ključavničarske in kovinarske storitve.

Večletne izkušnje na področju vzdrževanja objektov, vodenju in vzdrževanju energetskih naprav, zniževanju stroškov obratovanja itd., smo zaposleni v podjetju pridobivali v uveljavljenem mednarodnem podjetju.

Vodilo našega podjetja je dobro planiranje in skrb za maksimalni učinek glede na vložena sredstva, ter kvaliteta naših storitev in izdelkov.

 

Storitve

Naše prednosti so kvaliteta, strokovnost, in izkušnje pri organizaciji, nadzoru in izvedbi rednih in izrednih vzdrževalnih del.

 

Izvajanje storitev kontrolnega vzdrževanja in upravljanja naprav objektov s funkcionalnim zemljiščem, servisne storitve.

 

Adaptacije so tista dela, s katerimi se bistveno ne spreminjajo zunanjost, zmogljivost, velikost ali namen obstoječih objektov.

 

Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 66897319
  • Ime podjetja:
  • Depent, poslovanje z nepremičninami, inženiring, storitve in trgovina d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si