Dentalna estetika, Sara Rolič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/711/dentalna-estetika-sara-rolic-s-p(2)-1458046746.jpg
Dentalna estetika, Sara Rolič s.p.
Dentalna estetika, Sara Rolič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/711/dentalna-estetika-sara-rolic-s-p(2)-1458046746.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sara Rolič (+)

Spodnje Škofije 172, Spodnje Škofije 6281

041 993 407
sara.rolic.dental@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dentalna estetika, Sara Rolič s.p. smo zobozdravstvena ordinacija, kjer verjamemo v oblikovanje lepih in naravnih zob, unikatno izdelanih glede na individualne značilnosti posameznika s poudarkom na oralnem zdravju. Vsak korak od konzultacije do končne izvedbe je narejen skrbno, natančno in smislom za podrobnosti.

Estetski in sodobno opremljeni prostori, prijazen in nežen pristop osebja zagotavljajo prijeten in učinkovit prehod k privlačnemu in zdravemu nasmehu ter prijeten obisk pri zobozdravniku v naši zobni ambulanti.

 

Poravnava zob

Položajne nepravilnosti zob lahko popravimo z ortodontskimi postopki ali s porcelanskimi luskami, ki so primerne samo za manjše nepravilnosti. Kombinacija obojega pa je idealna za zdravljenje položajnih nepravilnosti zob, ki so hkrati močno obrabljeni, obarvani ali imajo poke v sklenini.

 

Porcelanske prevleke

Porcelanske prevleke se uporabljajo za povrnitev moči polomljenim (prej zdrobljenim) in skrhanim zobem. Naše prevleke sopo večini iz čistih porcelanov, saj izgledajo najbolj naravno in ne puščajo črnih črt na nivoju dlesni, kot se to lahko pojavi pri kovinsko-porcelanskih prevlekah. Vse vrste prevlek pri nas so rezkane in narejene s pomočjo CAD/CAM sistema. Tudi provizorične.

 

Beljenje zob

Zdravi zobje, ki so porumeneli s starostjo ali so obarvani zaradi kave, rdečega vina ali kajenja, se običajno dobro odzivajo na beljenje. Lahko se odločite za beljenje Zoom, ki je številka 1 pri izbiri beljenja v ZDA ali pa za bolj ekonomično beljenje s kitom za domov, katerega učinek je prav tako dober.

 

Preoblikovanje dlesni

Za dosego maksimalnega estetskega efekta je večkrat potrebno preoblikovati dlesni. Odlične rezultate v teh primerih največkrat dosežemo kar z laserjem.

 

Estetska dograditev zob

Najbolj je ta postopek primeren za manjše spremembe kozmetične narave. Lahko zapolni vrzeli, prekrije manjše poke in skrije manjše predele zabarvanj.

 

Kozmetično oblikovanje, poliranje, remodeliranje

To je hiter in enostaven način za preoblikovanje in ureditev vašega nasmeha. Kozmetično oblikovanje in poliranje dobro deluje na manjše poke, preoblikovati je mogoče koničaste zobe ali redefinirati zobe, ki imajo ravne površine.

 

Bele zalivke

V Dentalnem centru Clarus imamo dovolj izkušenj in znanja, kako združiti različne napredne zobne tehnike, ki so potrebne za ustvarjanje belih zalivk, ki izgledajo bistveno boljše kot sive in so tudi bolj zdrave, funkcionalne in kompatibilne z našo ustno votlino ter so obstojne vrsto let.

 

Porcelanski inlej / porcelanski onlej

Porcelanske zalivke (inleji) ali onleji so polnila iz porcelana, ki se prilegajo v ali na zob. Te svetujemo, kadar je premalo zobne strukture za predvidljivo podporo bele zalivke, vendar pa je še dovolj zoba, da še ni potrebno izdelati porcelanske prevleke, ki je indicirana pri bolj uničenem zobu.

  • Davčna številka:
  • 68185294
  • Ime podjetja:
  • Dentalna estetika, Sara Rolič s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si