Deni transport, prevoz tovora po Sloveniji in Evropi

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4133/denitransportprevoztovoraposlovenijiinevropi1-1478502039.jpg
Deni transport, prevoz tovora po Sloveniji in Evropi
Deni transport, prevoz tovora po Sloveniji in Evropi https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4133/denitransportprevoztovoraposlovenijiinevropi1-1478502039.jpg 0 05 0

Povprečno od 223 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Dejan Drižon (+)

Dekani 35d, Dekani 6271, Slovenija

041 607 707
grizon.dejan@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Deni transport ima dolgoletne izkušnje v mednarodnem cestnem prevozu blaga z klasičnimi in kontejnerskimi polprikolicami po Sloveniji in Evropi.

Transport izvajamo predvsem po Sloveniji, Italiji, Nemčiji, Poljski in Romuniji.

V voznem parku imamo 8 tovornih vozil "šleperjev", s ceradnim prevozom ali kontejnerskim prevozom.

Nudimo visoko kvalitetne logistične storitve s področja kopenskega prometa, s poudarkom na storitvah cestnega transporta oz. mednarodnega prevoza.

Kakovostno organiziran transport s pomočjo skrbno izbranega prevoznika je lahko tudi vaša prednost.

 

Nizke cene in dolgoletne izkušnje pa niso vse, kar nas odlikuje. Kot podjetje smo intenzivno usmerjeni v prihodnost, budno spremljamo tehnološke novosti na področju mednarodnih prevozov, da bi lahko strankam zagotovili kar najkvalitetnejše storitve. Vsa naša vozila za mednarodni prevoz tovora so opremljena s sodobnimi tehnološkimi pripomočki za sledenje (GPS), kar nam omogoča, da vam v vsakem trenutku sporočimo trenutno lokacijo in status vaše pošiljke.

Zaupanje strank v naše mednarodne prevoze je v podjetju Deni transport zelo cenjeno, zato se trudimo po najboljših močeh, da boste s storitvami zadovoljni in se tudi v prihodnje odločili za sodelovanje z nami.

  • Davčna številka:
  • 61790672
  • Ime podjetja:
  • Deni transport, prevozništvo, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si