Dekor Ida, tekstilna notranja dekoracija, Ida Leban s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4555/dekoridatekstilnanotranjadekoracijaidalebansp1-1483627556.jpg
Dekor Ida, tekstilna notranja dekoracija, Ida Leban s.p.
Dekor Ida, tekstilna notranja dekoracija, Ida Leban s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4555/dekoridatekstilnanotranjadekoracijaidalebansp1-1483627556.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ida Leban (+)

Ulica Gradnikove brigade 49, Nova Gorica 5000, Slovenija

05 3022975
05 3330488
igor.leban@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dekor Ida je tekstilna trgovina in proizvodnja z notranjo dekoracijo. Na tržišču smo prisotni že od leta 1998. Ponujamo vam celovito opremo prostorov z zavesami, posteljnimi pregrinjali, dekorativnimi blazinami,vodili, gubani roloji,... Po vaši želji vam izmerimo, svetujemo, sešijemo in montiramo. Pri nas lahko izbirate med visoko kvalitetnimi materiali domačih in tujih proizvajalcev. Cenovno smo zelo konkurenčni, ker materiale večinoma sami nabavljamo od proizvajalcev. Ker smo razmeroma mlad kolektiv, je naša inovativnost na tržišču še bolj prisotna. Z bogatimi izkušnjami ki si jih nabiramo tudi v tujini, vam nudimo najnovejše modele karnis in mehanizmov za gubane roloje ter panele... Ena iz med novosti je vitražna karnisa fixxo, ki nam omogoča montažo brez vrtanja v aluminijasta in PVC okna.

V vsem času našega obratovanja smo opremili veliko domov, lokalov, poslovnih prostorov, hotelov, vrtcev in šol. Naš cilj je bil zmeraj v visoki kvaliteti materialov, kvalitetni izdelavi in prijazen odnos do strank oziroma kupcev (naročnikov) zadovoljiti njihove potrebe in zahteve po naročilu naših naročnikov.

Zaradi kvalitetne ponudbe in dobrih materialov ter unikatnih izdelav in predelav polizdelkov v končne izdelke nam potrjujejo kupci sami s tem, da se vračajo k nam. Dandanes so kupci naših končnih proizvodov že otroci ter vnuki naših zvestih stran, kar dodatno dokazuje, da smo na našem področju trženja najboljši in najbolj kvalitetni izdelovalci ter ponudniki tovstnih izdelkov ter polizdelkov.

Priložnost dajemo tudi vam, da se o vsem tem prepričate tudi sami.

 

Storitve

Ponujamo vam širšo paleto izbire materialov in končnih izdelkov zaves in dekorativnih artiklov za vaš dom. Široka izbira materialov različnih kakovosti vam bo na voljo tudi po naročilu v kolikor vam materiali na zalogi niso kos.

Za vse dodatne informacije nam pošljite elektronsko pošto ali naj pokličite direktno na telefonsko številko. Reklamacije upoštevamo v roku 8. dni od dneva predaje končnega izdelka oziroma montaže zaves ter dekorativnih artiklov.

 

 • Ponudba polizdelkov

V naši trgovini vam ponujamo veliko izbiro polizdelkov oz. materiale za izdelavo končnih izdelkov oz. zaves in dekorativnih artiklov, ki sodijo zraven.

 

 • Ponudba končnih izdelkov

V naši trgovini vam bomo tudi po naročilu vse polizdelke tudi sešili in dekorirali po vaši želji. Zagotavljamo vam kakovostne materiale ter odlično izdelane končne izdelke.

 

 • Jemanje mer na vaši lokaciji oz. domu

Za vaše izdelke po naročilu vam garantiramo tudi delo na domu za dodatne izmeritve, kjer se bodo vgradili končni izdelki (zavese) ter dekorativni artikli.

 

 • Montaža

Vso montažo vam bomo opravili sami v kolikor je to pogodbeno definirano. Za vse dodatne stroitve sam bomo zaračunali kavcijo po dogovoru, ki je naveden v pogodbi oziroma naročilu.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:30 - 18:00
Torek
08:30 - 18:00
Sreda
08:30 - 18:00
Četrtek
08:30 - 18:00
Petek
08:30 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 65201868
 • Ime podjetja:
 • Trgovina in proizvodnja Dekor Ida Ida Leban s.p.
 • Občina:
 • Nova Gorica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Italijanščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si