Dejavnosti za nego telesa Andreja

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4015/dejavnostizanegotelesaandreja5-1477388391.jpg
Dejavnosti za nego telesa Andreja
Dejavnosti za nego telesa Andreja https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4015/dejavnostizanegotelesaandreja5-1477388391.jpg 0 05 0

Povprečno od 295 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andreja Obojnik (+)

Koprivna 34, Črna na Koroškem 2393, Slovenija

030 657 057
andreja.obojnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja, pod vodstvom izkušene maserke Andreje Obojnik, je specializirano za različne vrste masaž in nege telesa. Večinoma se ukvarjajo s tremi vrstami terapij oziroma masaž: globinsko nego, insogi tehniko in aroma terapijo.

 

Prostori podjetja so v Črni na Koroškem, Radljah ob Dravi in Dravogradu, vendar masaže izvajajo po celotni Sloveniji, saj se po dogovoru pripeljejo na dom.

 

Globinska terapija z udarnimi valovi

Ta terapija uporablja prenos visoko-energijskih akustičnih impulzov v tkivo na prizadetem območju telesa. Pomaga pri spodbujanju naravnih telesnih procesov zdravljenja, reabsorpciji depozitov kalcija in povečanje metabolne aktivnosti tkiva v okolici.

Terapija je neinvazivna, traja 60 do 90 minut, rezultati pa se občutijo že po prvih obravnavah. Odlična je pri zlomih, zvinih, zategnjenih mišicah, pa tudi pri kronični bolečini.

 

Insogi terapija

To je tehnika masaže, ki ne sprošča le fizično, temveč celostno. Je novost pri nas - podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja je prvo, ki je to vrsto terapije ponudilo na slovenskem trgu.

Izjemna je v tem, da ne zdravi le simptomov, temveč tudi išče in odpravlja vzroke težav. Odlična je za odpravljanje psihičnih napetosti, pa tudi za ravnanje hrbtenice, bolečine v mišicah, odpravljanje krčev, športnih poškodb, akutnega išiasa, za bolečine v hrbtu in glavobole.

 

Aroma terapija

Aroma terapija je izjemno prijetna nega, ki poteka z najkvalitetnejšimi eteričnimi olji doTERRA. Med masažo olje nežno vmasiramo v hrbet ali pa podplate. Delujejo protistresno, spodbujajo dobro počutje in imunski sistem.

 

Prodaja eteričnih olj doTERRA

To so izjemno kvalitetna olja, naravna, čista, varna in učinkovita, ne vsebujejo sintetičnih dodatkov, polnil ali pesticidov. Izdelana so iz rastlin, ki rastejo na  na izbrani lokaciji, v ugodnem podnebju, brez pesticidov, so obrane ob pravem času, pri destilaciji pa se uporablja natančno določena temperatura in pritisk. Kvaliteta je natančno preverjana s strani proizvajalca.

Pri podjetju Dejavnosti za nego telesa Andreja lahko olja doTERRA kupite po ugodni ceni, zaradi svojih izkušenj pa vam bodo znali tudi svetovati glede najbolj prijetnih in najbolj učinkovitih načinov uporabe.

 

Podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja vam nudi zares profesionalne storitve masaže in nege. Zaupanje strank upravičujejo s kvaliteto in občutkom, predvsem pa s strokovnostjo in dobrim poznavanjem tehnik, ki jih uporabljajo. Vodja podjetja Andreja Obojnik lahko svojo usposobljenost dokaže tudi s certifikati iz ZDA in Avstrije.

Prepustite se sproščujoči in zdravilni negi pod nežnimi rokami strokovnjakov!

  • Davčna številka:
  • 87088169
  • Ime podjetja:
  • Andreja, dejavnosti za nego telesa, Andreja Obojnik s.p.
  • Občina:
  • Črna na Koroškem
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si