Darjine slaščice, Darja Cotar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2424/DarjineslaiceDarjaCotars.p.1111-1465572742.jpg
Darjine slaščice, Darja Cotar s.p.
Darjine slaščice, Darja Cotar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2424/DarjineslaiceDarjaCotars.p.1111-1465572742.jpg 0 05 0

Povprečno od 23 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darja Cotar (+)

Kalinova ulica 26, Ig 1292, Slovenija

051 351 819
darjine.slascice@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Darjine slaščice, Darja Cotar s.p. vam ponuja izdelavo presnih tortic.

Moje sladice so namenjene vsem, ki se radi brez slabe vesti posladkate z okusnimi slaščicami. So zdrav nadomestek za sladkarije, dajo moč in energijo in si jih lahko privoščite ob posebnih priložnostih ali pa kar za malico.
Primerne so za vegane, saj pri pripravi uporabljam izključno sestavine rastlinskega izvora. Prav tako se lahko z njimi posladkate alergiki na arašide, gluten, različne vrste oreščkov in diabetiki. Pripravljam tudi delavnice (individualne ali skupinske), ki jih obiščete mamice skupaj s svojimi otroki. Na delavnicah vas naučim na hiter in enostaven način pripraviti otroku zdravo, hranilno in okusno malico.

 

Ljudje se vedno bolj zavedajo pomembnosti zdravega načina življenja. Zdravo življenje pa vključuje veliko gibanja ter zdrave prehranjevalne navade. Ker pa se vsi radi kdaj pa kdaj tudi posladkamo, sem pripravila zdrave sladice, ki bodo poskrbele za sladkanje brez slabe vesti.  Verjamem, da kvaliteto življenja dviguje zdrav način življenja. Veliko gibanja, dovolj spanja ter zdrave prehranjevalne navade so ključnega pomena za
zdravje posameznika. Tak način življenja pa nekaterim predstavlja precejšen napor.

 

Pomembno je, da že v rani mladosti otrokom privzgojimo pozitiven odnos do telesne aktivnosti, veselje do gibanja na svežem zraku in zdrave prehranjevalne navade. Tako jim bomo dali smernice za zdrav način življenja in, kar je najbolj pomembno, navadili jih bomo živeti zdravo. V kolikor bomo v otroštvu ponujali otrokom zdrave prigrizke, bodo zagotovo po njih posegali tudi kasneje. In kaj je lepšega, kot dati otroku popotnico za zdravo in zadovoljno življenje?

 

Ponujamo vam

  • Izdelava sladic po naročilu - torte, mini prigrizki za različne priložnosti (rojstni dnevi, poroke, prazniki, različna praznovanja),
  • Delavnice, ki se jih udeležijo mamice skupaj s svojimi otroki. Naučim jih pripraviti slastno, zdravo in hranilno malico.

 

Naše poslanstvo

Namen Zdravo in slastno je ozaveščanje o pomembnosti zdravega prehranjevanja in spodbujanje ljudi, da za prigrizek ali posladek izberejo zdravo živilo.

  • Davčna številka:
  • 59397616
  • Ime podjetja:
  • Druga trgovina na drobno zunaj prodajaln, stojnic in tržnic, Darja Cotar, Zdravo in slastno s.p.
  • Občina:
  • Ig
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si