Dar, proizvodnja in trgovina

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1104/dar-proizvodnja-in-trgovina (1)-1459513187.png
Dar, proizvodnja in trgovina
Dar, proizvodnja in trgovina https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1104/dar-proizvodnja-in-trgovina (1)-1459513187.png 5 05 1

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Pobeška cesta 15, Koper 6000, Slovenija

05 6141000
05 6141010
info@dar.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Dar d.o.o. se ukvarja s tržno nišo, ki pokriva tržišče s specializirano ponudbo izdelkov za aranžiranje daril in cvetja.

Smo eno največjih proizvodnotrgovskih podjetij v državi, ki že tretje desetletje oskrbuje cvetličarne, papirnice ter v zadnjem obdobju tudi trgovske verige z obširnim programom izdelkov. Le - ti služijo aranžerjem, cvetličarjem in nenazadnje tudi nam občanom, da si ustvarimo čudovite trenutke v božičnem in novoletnem času, da ob Valentinu ne pozabimo na najdražje, da popestrimo velikonočne praznike, da polepšamo osebne praznike, poroke,...

Z našimi izdelki je darilo lepše, cvetni šopek bogatejši in izložbe privlačnejše. Dodamo jim namreč okrasne trakove, papirje, keramiko, steklo, suho ali svileno cvetje in najrazličnejše drobne dodatke.

Prodajni program

Vabimo vas, da si v našem prodajnem programu ogledate aktualne artikle. Artikle lahko naročite preko telefona, faxa ali elektronske pošte. Obiščete nas lahko tudi v naši veleprodajni trgovini, kjer boste lahko izbirali blago med več kot 20.000 različnimi artikli.

 

Razstavni prostor

Katere so novosti v svetu dekoracije, kateri so trendi (barve) v prihajajoči sezoni?

Vprašanje, ki  se v različnih obdobjih leta pojavljajo vsakemu izmed nas, ki se ukvarjamo z dekoracijo nasploh. Prepričati kupca o verodostojnih informacijah, da se zadovoljen vrača po artikle, ki so predstavljeni v svojem ambientu in kjer so nanizane številne možnosti kako dekoracijo  umestiti v prostor, brez obremenitve, da za vašo rešitev potrebujete veliko količino dekoracije in kar je zelo pomembno – čas, saj je vse razstavljeno dobavljivo takoj iz zaloge.

Vstopite in se prepustite vaši domišljiji in odkrili boste lastno kreativnost.

 

Reference

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 95706526
 • Ime podjetja:
 • Dar - Proizvodnja in trgovina, d.o.o. Koper
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Komaj čakam, da ponovno obiščemo Koper in s tem Vašo prečudovito trgovino! Imate krasne izdelke, ki zelo lepo popestrijo naš dom. Pohvale vredno!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si