Daihen Varstroj, varjenje in rezanje ter robotizacija d.d.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1324/daihenvarstrojvarjenjeinrezanjeterrobotizacijadd-1460612309.png
Daihen Varstroj, varjenje in rezanje ter robotizacija d.d.
Daihen Varstroj, varjenje in rezanje ter robotizacija d.d. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1324/daihenvarstrojvarjenjeinrezanjeterrobotizacijadd-1460612309.png 5 05 2

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Industrijska ulica 4, Lendava 9220, Slovenija

02 5788820
02 5751277
info@varstroj.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju DAIHEN VARSTROJ razvijamo, proizvajamo in prodajamo varilne aparate, avtomatizirane in robotizirane in manipulativne varilne naprave in nudimo tehnološke rešitve ter naprave za termično rezanje kovin.

Daihen Varstroj je del globalne Daihen Corporation, ki na področju varjenja, rezanja in robotizacije premore ogromno izkušenj ter ima hkrati največ registriranih patentov s področja elektroobločnega varjenja na svetu. Smo v vlogi proizvodno-razvojnega centra za Evropo. Naša ponudba vključuje širok nabor inovativnih rešitev na področju varjenja, rezanja in robotizacije.

Svojo strategijo gradimo na japonski tehnologiji ter slovenski kreativnosti ter kakovosti in kot odgovorni za Evropo intenzivno gradimo svoj tržni delež na evropskih trgih.

Trudimo se, da našim kupcem zagotavljamo kakovostne izdelke in storitve ter celovito zadovoljitev potreb na področju elektroobločnega varjenja, termičnega rezanja kovin in robotizacije ter avtomatizacije. Smoter našega podjetja je, da svojo konkurenčnost gradimo na razvoju kakovosti proizvodov in storitev, s hitrimi odzivi na potrebe tržišča ter predvsem s skrbjo za zadovoljstvo odjemalcev.

Naše izkušnje in inovativnost kupcu zagotavljajo, da bo vedno dobil celovito ponudbo in tehnološko dovršen izdelek ter kakovostne poprodajne storitve in se bo tudi v bodoče vračal po izdelke in storitve v naše podjetje Daihen Varstroj.

 

Varilni aparati

V podjetju Daihen Varstroj ponujamo široko paleto varilnih izvorov na področju MIG/MAG, MMA in TIG varjenja. Na področju industrijskih aparatov nudimo tudi svetovanje naših strokovnjakov, ki kupcem v povezavi z našimi varilnimi izvori pomagajo priti do najboljših tehnoloških rešitev na področju ročnega elektroobločnega varjenja.

Varilni aparati so razdeljeni v 3 podkategorije:

 

Avtomatizacija in robotizacija

S poudarkom na programu robotizacije v podjetju DAIHEN VARSTROJ ponujamo veliko različnih rešitev za najnovejšo generacijo robotov serije FD, med drugim tudi za visokokakovostno varjenje aluminija in težjih zvarjencev, nudimo številne novosti na področju robotiziranega varjenja ter najnovejšo družino petih 7-osnih varilskih robotov.

 

Rezalna tehnika

Nudimo širok nabor inovativnih rešitev na področju rezanja, ki vključuje najnovejšo generacijo rezalnikov s programabilno 3D glavo za plazemsko obrezovanje.

Plazemsko rezanje je rezanje, pri katerem je vir toplotne energije električni oblok. V industrijski uporabi je sicer že od leta 1960 in se uporablja za rezanje vseh vrst elektroprevodnih kovin. Po tem postopku se večinoma režejo materiali debeline do 80 mm, kar je odvisno od jakosti plazemske naprave, vendar se uporablja tudi za rezanje tankih materialov (običajno nad 1 mm). Hitrosti rezanja so zelo velike, zato je postopek izredno produktiven.

 

Filtrirno-odsesovalna tehnika

Odsesovalno-filterske naprave so prilagodljive izvedbe in jih uporabljamo pri odsesovalnih sistemih pri varjenju in termičnem (plamensko/plazemskem) rezanju kovin. Naprave so opremljene s sistemom za avtomatsko stresanje filtrov. Pomembna je pravilna izbira odsesovalno-filterske naprave glede na delovno širino rezalnika, število rezalnih glav in jakost plazemske naprave za rezanje.

 

Potrošni in rezervni deli

Potrošni material in nadomestni deli so pomembni pri vzdrževanju in servisiranju opreme. Zagotavljamo nadomestne dele ter potrošni material za vse varilne aparate, ki jih ponujamo. Nudimo rezervne in potrošne dele proizvajalcev: Daihen Varstroj, OTC Daihen, Kjellberg, Hypertherm, Abicor Binzel, Trafiment,..

Za več informacij nas kontaktirajte na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ; tel.: 00386 025 788 836 (servis)

Tehnološki center podjetja Daihen Varstroj je bil načrtovan in izveden v okviru dograditve in tehnološke posodobitve proizvodnega dela podjetja.Ta sodobni tehnološki center podjetja DAIHEN VARSTROJ je bil zgrajen junija 2014 v sklopu prve faze obnove podjetja in je vzorčno urejen na površini 450 m² (centralna oskrba s tehničnimi plini, sodobni centralni sistem prezračevanja in odsesovanja z rekuperacijo, centralni sistem ogrevanja,…). Objekt je zasnovan in opremljen z zelo zahtevno tehnološko opremo in tehnološko najsodobnejšo opremo za varjenje in termično rezanje kovin, ki zagotavlja ustrezne delovne pogoje za izvajanje najzahtevnejših predstavitev na najsodobnejših aparatih.
Predstavljeno opremo sproti osvežujemo, tako da sledimo najnovejšim razvojem področij, ki jih pokrivamo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 86926659
  • Ime podjetja:
  • DAIHEN VARSTROJ varjenje in rezanje ter robotizacija d.d.
  • Občina:
  • Lendava
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si