Cvetličarna Omers

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/436/cvetlicarnaomers26-1524141310.jpg
Cvetličarna Omers
Cvetličarna Omers https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/436/cvetlicarnaomers26-1524141310.jpg 0 05 0

Povprečno od 304 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Apolonija Strehar (+)

Ljubljanska cesta 72, Domžale 1230

01 722 65 20
041 530 469
info@cvetlicarnaomers.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Cvetličarna Omers je uspešno družinsko podjetje z več kot 50 letno tradicijo, ki sta jo v središču Domžal začela ga. Ivanka in g. Ignac Omers. Z letom 1999 je vodenje prevzela hči Apolonija, ki še danes uspešno in z novimi pristopi vodi prvo cvetličarno takrat nekaj občin naokoli.

S Cvetličarno Omers je v teh letih razvila profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

Z veseljem se vključimo v vaše programe s svežimi šopki, praktičnimi cvetličnimi aranžmaji, aranžiranjem daril in odličnimi umetniškimi cvetličnimi kreacijami. Za večjo poslovno učinkovitost organizacije in kreativnost zaposlenih ter za vrhunske dosežke ozelenimo delovne prostore, poskrbimo za primerno cvetlično dekoracijo vaših poslovnih dogodkov, družinskih dogodkov…

…in predvsem nepozabnih porok ter pripravimo čudovite cvetlične pogrebne aranžmaje, ki z lepoto pospremijo vaše najdražje ob zadnjem slovesu.

V naši cvetličarni z vso predanostjo in pozornostjo skrbimo za potrebe svojih strank. Verjamemo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

Naše izdelke odlikujejo dnevno sveže in najbolj kakovostne rastline in rezano cvetje.

Vsak dan jih za vas izbiramo tako pri slovenskih lokalnih dobaviteljih in direktno preko največje mednarodne borze rezanega cvetja iz celega sveta.

Rezultat našega dolgoletnega dela je vaše zadovoljstvo, pri tem ko so vaše rastline in cvetlične kreacije bolj sveže, imajo večjo vrednost in vas prežemajo dobri občutki.


Ponudba


Ozelenitev prostorov

Ko postavimo rastline in naš odnos do njih v perspektivo, vidimo, da smo se ljudje vedno razvijali ob rastlinah. In še več kot to, živeli smo in še vedno živimo v popolni simbiozi z rastlinami, saj le te proizvajajo za dihanje tako pomemben kisik – rastline so pogosto opisane kot pljuča zemlje!

Tukaj pa je še mnogo več: v zadnjih 10.000 letih, ko smo večinoma živeli in delali zunaj, so se naši geni komaj kaj spremenili, med tem pa se je naše živeče in delovno okoljespremenilo do neverjetnih razsežnosti. Če bi delavcu izpred 10.000 let rekli, da mu ne bi bilo potrebno več uloviti večerje, da bo njegovo delo in večino prostega časa potekalo v zaprtih prostorih – v zimskih dneh pa večinoma ne bo videl dnevne svetlobe – predvidevam, da bi se nam histerično smejal v obraz. Vendar danes preživimo manj kot 30 minut na dan zunaj, med tem ko zaposleni po vsej verjetnosti preživijo več kot 70% svojega časa pred računalniki.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 18:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
  • Davčna številka:
  • 40963101
  • Ime podjetja:
  • Strehar Apolonija s.p. - cvetličarna Omers
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si