Cukrarije, Katarina Lipovnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1849/cukrarijekatarinalipovniksp40-1463063251.jpg
Cukrarije, Katarina Lipovnik s.p.
Cukrarije, Katarina Lipovnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1849/cukrarijekatarinalipovniksp40-1463063251.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Katarina Lipovnik (+)

Otiški Vrh 26D, Otiški Vrh 2373, Slovenija

041 983 241
info@cukrarije.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Cukrarije iz Šentjanž pri Dravogradu se ukvarja s peko drobnega peciva in tort po naročilu, izdelavo narezkov, obloženih kruhkov in kanapejev.

Nudimo vam pestro izbiro domačih tort, piškotov, peciva in potic raznih oblik in okusov, po naročilu, za vse priložnosti.

Kanapeji:

Nekaj zelo enostavnega, izjemno privlačnega, kuharski znanstveniki jih vključujejo v internacionalno družbo »Finger food« ali »primi z dvema prstoma in nesi v usta vse naenkrat in bog ne daj pol po pol«… ker ti potem pol pade na tla ali pa vsaj to, kar je naloženo in potem si tarča pogledov, posmehov in žur je pokvarjen in po možnosti si popackan.

No, kanapeji so zaželjeni in drag običaj na sprejemih, raznih otvoritvah, banketih, premierah in najrazličnejših pomembnostih, kjer kravatarji in dame v večernih oblekah nadvse pazijo, da se jim okoli ust ne nabere majoneza in v kotu ne ostane klobasa ter da pridejo domov kolikor toliko čisti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 67764053
  • Ime podjetja:
  • Cukrarije, peka slaščic, Katarina Lipovnik, s.p.
  • Občina:
  • Šentjanž pri Dravogradu
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si