Čudežna živa meja, Brigita Gönc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3632/logo-1474523872.jpg
Čudežna živa meja, Brigita Gönc s.p.
Čudežna živa meja, Brigita Gönc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3632/logo-1474523872.jpg 0 05 2

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Kontakt

Glavna ulica 36, Lendava 9220, Slovenija

041 867 737
cudeznazivameja@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Čudežna živa meja, Brigita Gönc s.p. iz Lendave prodaja sadike za drevesa oziroma različico za živo mejo.

Čudežne žive meje prejmejo različne vrste razkuževanja, tako ste lahko prepričani, da se bodo ohranile zdrave ! Nihče, nikoli vam še do sedaj na rastline ni dal 8 let garancije, mi vam jo sedaj ponujamo. Prav tako prejema posebne obdelave (proti plesni korenin in splošno pred plesnijo). Goji in shranjuje se v posebnem okolju, ki je edinstveno v Evropi (hranjena je v ozonsko zaščiteni hladilnici).

 

Ponudba

 

Sibirski brest (Ulmus pumila celer) 

 •  hitre rasti (3m v dveh letih),  
 •  nudi veliko sence
 •  ni zahtevna (glede tal in nege),  
 •  ščiti pred prahom,  
 •  zmanjša hrup,  
 •  nadzorovana rast

Listopadna rastlina z majhnimi, svetlo zelenimi in svetlečimi listi, ki tvorijo gosto živo mejo. Naše podjetje prodaja sadike za drevesa oziroma različico za živo mejo.

 

Rastlina za živo mejo

Zelo odporna, nezahtevna vrsta, ki raste na kakršnikoli podlagi. 

Nasveti za sajenje

Če želite intenzivno rast, je potrebno redno zalivanje.

Nega

Ko dosežete željeno višino žive meje, ji zadošča manjša količina vode, rast se upočasni. Idealna rastlina za žive meje. Slike o rastlini 

Medtem ko se bogato razrašča, letno lahko zraste od 1,20 do 1,80 m. Doseže lahko 5 m višine. Živo mejo v višini ograje lahko vzgojimo v času 1,5 do 2 let.

Dobro prenaša striženje. Zaradi drobnih listov, se lahko oblikuje v kakršnokoli obliko.

 

Damisol tekoče gnojilo

DAMISOL EXTRA GNOJILO je koncentrirana bomba za razvoj žive meje. Pospešuje novi razvoj poganjkov, listja in korenin. Ni pa tudi zanemarljivo, da vzdržuje hranilno vrednost tal.Hitra rast , ne gre brez hranil. Čudežna živa meja preživi, tudi v slabše kvalitetni zemlji, vendar rast ni tako intenzivna. Zato je priporočljivo uporabiti DAMISOL EXTRA.

 

Sövitex (folija proti plevelu)

Hitro rast "čudeže žive meje", lahko povečate z ohranjanjem vlažnih tal. Zato priporočamo uporabo SöviTex tkanine. Večnitna tkanina prepušča vlago, zagotavlja dobro zračenje tal, da se zemlja ne bi zakisala, prav tako, preprečuje rast plevela okrog rastline in preprečuje izparevanje vlage iz tal . 

Tkanina je tkana iz PE trakov (nitk), ki so širine 2- 3 mm 15-25 mikronov.

 

Söviaqva (kapljalna cev)

Za uspešen in učinkovit razvoj rastlin je nujno potrebna svetloba, kvalitetna zemlja, vlaga in gnojilo. V primeru kakršnega koli pomanjkanja, se rastlina lahko posuši.

Za optimalno namakanje k SöviTex tkanini, vam priporočamo tudi uporabo kapljalnega sistema SöviAqua .

SöviAqua sistem so razvili tako, da lahko pospešuje rast rastlin, tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 76266672
 • Ime podjetja:
 • Prodaja in posredništvo, Brigita Gönc s.p
 • Občina:
 • Lendava
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • kako do mladih sadik? - odgovor

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pozdravljena ga.Nada, Zelo sem vesela, da ste zadovoljna z živo mejo. Odrezane veje lahko probate posaditi, liste vam sicer bodo pognale, ukoreninile se pa vam sigurno ne bodo oz. zelo zelo mala verjetnost je, da bi se katera ukorenilila. Lp, Brigita
  Oceni mnenje:
 • kako do mladih sadik '?

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Moja živa meja ,vaš brest bo aprila stara dve leti.Sem zelo zadovoljna z njo,ker rabi malo zemlje,ki ne rabi bit najboljša,pa tudi res hitro raste in tudi gosta je ,tako ,da ne vidim avtomobilov,ki gredo zdraven .Za probo smo eno sadiko posadili čisto posebej in raste kot drevo,če je nebi obrezovali bi do sedaj zrasla čez 2.5m.Zdaj me pa zanima,kako se da dobit nove sadike, kje jih rezem in kako posadim.Bi probala,da dobim nekaj novih rastlin ! hvala za odgovor !
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si