CSG Ultra, spletna trgovina, David Debevec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6233/csgultraspletnatrgovinadaviddebevecsp192-1548957253.jpg
CSG Ultra, spletna trgovina, David Debevec s.p.
CSG Ultra, spletna trgovina, David Debevec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6233/csgultraspletnatrgovinadaviddebevecsp192-1548957253.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
David Debevec (+)

Na Klisu 21, Vrhnika 1360

031 729 639
info@consigliere-lubiana.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Zdolgočasena nad oblačili narejenih v Bangladešu, sva se dva brata odločila ustvariti lastno blagovno znamko, ki spominja na kvaliteto iz starih časov, iz prestolnice mode Italije.

V iskanju inspiracije na ulicah, da svojim strankam zagotoviva vrhunsko kvaliteto mode, se je rodila znamka Consigliere Lubiana.

V italijanščini pomeni consigliere "svetovalec". Prav tako je to pozicija v strukturi vodenja sicilijanske, kalabrijske in ameriške mafije.

Consigliere je svetovalec šefu, z dodatno odgovornostjo, da zastopa šefa na pomembnih sestankih tako v lastni družini kot z drugimi kriminalnimi družinami. 

Consigliere je tesen, zaupljiv prijatelj in zaupnik, različica starejšega državnika.

Zaradi same narave dela je consigliere ena redkih oseb v družini, ki se lahko prepira s šefom in je pogosto zadolžena, da šefa izpodbija, kadar je to potrebno, da zagotovi, da so nadaljnji načrti varni.


Dobrodošli v družini!

 

Spletna trgovina

 

Lokacije podjetja
Na Klisu 21, Vrhnika 1360

TRGOVINA LJUBLJANA - Trubarjeva cesta 23, Ljubljana 1000
  • Davčna številka:
  • 29296285
  • Ime podjetja:
  • CSG Ultra, spletna trgovina, David Debevec s.p.
  • Občina:
  • Vrhnika
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si