Country line dance, Plesni center MST, Sabina Draganič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4819/plesnicentermstcountrylinedancesabinadraganicsp5-1485955591.JPG
Country line dance, Plesni center MST, Sabina Draganič s.p.
Country line dance, Plesni center MST, Sabina Draganič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4819/plesnicentermstcountrylinedancesabinadraganicsp5-1485955591.JPG 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sabina Draganič (+)

Borcev za severno mejo 4, Maribor 2000, Slovenija

031 320 450
sabina.draganic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Plesni center MST, Sabina Draganič s.p. iz Maribora se ukvarja s poučevanjem Country line dance oz. kavbojskega plesa v vrsti.

Country Line Dance ali kavbojski ples v vrsti je plesno-gibalna delavnica, namenjena vsem generacijam. Primerna je za vse, ki si želijo svoj prosti čas izkoristiti malo drugače.

 

Country line dance - Ples v vrsti

Za vse ljubitelje country glasbe, navdušence plesa vseh starosti, ki gojijo ljubezen do country slog življenja, narave in konj.

Nimate partnerja za ples? To ni več problem!

Ples v vrstah je najbolj priljubljena plesna vadba za tiste, ki nimajo plesnega partnerja. Kmalu vas tako zasvoji, da postane vaš način življenja. Druženje in mnogo veselih dogodkov vas bo spremljalo čez celotno plesno sezono!

 

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
19:30 - 21:00
Torek
-
Sreda
-
Četrtek
-
Petek
19:30 - 21:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 14344475
  • Ime podjetja:
  • Plesni center MST, Sabina Draganič s.p.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si