×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 891

Insajder | Ste pripravljeni na poletni dopust?

Končno počitnice! Za šolarje je nastopil najlepši dan v celotnem šolskem letu, ostali pa smo (ne glede na to, ali gremo na dopust že jutri, ali pa bomo še kak teden, dva počakali) z glavo že čisto pri načrtovanju počitniških aktivnosti in pakiranju kovčkov.

 Priprave na dopust

Kaj je najpomembnejše za kvaliteten dopust? Začne se pri pripravah. Načrtovati moramo pot, pripraviti prtljago, svoje hišne ljubljenčke in navsezadnje tudi sami sebe.

Da bodo priprave tekoče in čisto nič stresne, smo poiskali nasvete za pametno pakiranje, s katerimi boste prihranili čas in prostor v prtljagi. Poklicali pa smo tudi strokovnjake, ki so nam zaupali nekaj odličnih nasvetov, s katerimi se boste izognili nevšečnostim na poti ali med samim dopustom.

 

5 nasvetov za pametno pakiranje

Imate radi dopust? Kaj pa pakiranje? To je seveda obvezen del priprav na počitnice, hkrati pa tudi razlog, da se skoraj vsako potovanje, krajše ali pa daljše, začne stresno. Preberite najboljše nasvete, ki vam bodo pomagali prihraniti čas in prostor.

5 nacinov za pametno pakiranje1

 

Kako pripravimo telo na visoke poletne temperature?

Odgovarja: Dalibor Kosmina, Biovis d.o.o.

Pripravite se na poletno vrocino

 

Na kaj moramo paziti, če bomo s seboj vzeli psa ali mačko?

Odgovarja: Črtomir Praprotnik, Animalis d.o.o.

S psom ali macko na dopust

 

Kaj je najpomembnejše pri načrtovanju dolge vožnje?

Odgovarja: Valentin Plevnik, Prevozi Plevnik d.o.o.

Nacrtovanje daljse voznje

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si