CNC plazemski razrez, Kovro kovinske storitve d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2046/top-1496734021.png
CNC plazemski razrez, Kovro kovinske storitve d.o.o.
CNC plazemski razrez, Kovro kovinske storitve d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2046/top-1496734021.png 0 05 0

Povprečno od 303 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rok Plestenjak (+)

Ljubgojna 8, Horjul 1354, Slovenija

01 7500 120
031 518 984
01 7500 125
info@kovro.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Začetki podjetja segajo v leto 1986, ko je oče Jože Plestenjak odprl podjetje za izdelavo drobnih kovinskih izdelkov za gradbeništvo ter le te dobavljal gradbenim trgovinam po Sloveniji in tujini. Z večanjem povpraševanja je bilo potrebno razširiti tudi strojni park, tako je poleg ostalih strojev za obdelavo pločevine, leta 1995 kupil nove hidravlične škarje za razrez pločevine. Leta 2004 smo kupili prebijalni stroj GEKA, dve leti pozneje pa smo kupili cnc robotski varilni aparat s katerim smo močno povečali produktivnost. Leta 2008 smo kupili cnc krivilni stroj ter še dodatno posodobili podjetje. Prišel je čas recesije, kar nam je dalo nove izzive in pospešeno smo začeli delati na razvoju naših izdelkov in iskanju novih kupcev. Poleg obstoječih izdelkov smo proizvodnjo razširili tudi na izdelke in stroje za kmetijstvo. Z lastnim razvojem, izkušnjam in izobraženim kadrom smo razvili prednje hidravlike, transportne platoje, zajemalke za prednje nakladače in viličarje, klešče za prenos bal…itd. Našim strankam zagotavljamo najvišjo kakovost, najkrajši možni odzivni čas ter najugodnejšo ceno. Poleg tega našim strankam ponujamo izdelovanje izdelkov po naročilu, ter celovito rešitev od razvoja in izdelave prototipov. V prihodnosti se ne bojimo novih izzivov, ki jih prinaša čas, saj to kar delamo, delamo z veseljem.

 

Storitve:

 

CNC robotsko varjenje

Varilni robot omogoča natančno varjenje različnih kosov po programu.  Opremljen je z najnovejšim varilnim izvorom MIG-MAG. Poleg tega je tako varjenje kvalitetnejše in zvari so lepši, kot pri ročnem varjenju. 

Naši zaposleni imajo opravljene tudi certifikate za varjenje po MIG/MAG ter TIG postopku!

 

CNC krivljenje

Na sodobnem krivilnem stroju opravljamo storitve CNC krivljenja pločevine. Pločevino vam upognemo hitro in kvalitetno s sodobno opremo in širokim izborom orodja. Na zalogi imamo velik izbor pločevine in raznega materiala, tako da se rok izdelave lahko izvede kar je najhitreje mogoče.

 

Prebijanje kovine

Storitve Na prebijalnem stroju lahko izvajamo prebijanje pločevine do debeline 25mm. S prebijanjem skrajšamo čas izdelave lukenj katere lahko potem naknadno obdelujemo na vrtalnem stroju, rezkalnem stroju, stružnici…

 

Razrez pločevine

Na hidravličnih škarjah PROFIS nudimo razrez materiala. Največja debelina rezanja navadnega jekla je 5mm, nerjavnega jekla 3mm ter aluminija 8mm.

 

Izdelki:

 

Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 34962026
  • Ime podjetja:
  • Kovro kovinske storitve, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
  • Občina:
  • Horjul
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si