Čistilni servis PriTi, ročna avtopralnica in čiščenje, Eva Žagar, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5979/cistilniservispritirocnaavtopralnicainciscenjeevazagarsp-1498463459.jpg
Čistilni servis PriTi, ročna avtopralnica in čiščenje, Eva Žagar, s.p.
Čistilni servis PriTi, ročna avtopralnica in čiščenje, Eva Žagar, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5979/cistilniservispritirocnaavtopralnicainciscenjeevazagarsp-1498463459.jpg 0 05 0

Povprečno od 35 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Eva Žagar (+)

Alpska cesta 62, Lesce 4248, Slovenija

041 217 777
avtopralnicalesce@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Čistilni servis PriTi iz Lesc deluje na območju Gorenjske in Ljubljane. Še posebej bi poudarili našo odličnost za globinsko čiščenje sedežnih garnitur.

Če potrebujete kvalitetno in okolju prijazno čiščenje, nas pokličite in pripravili vam bomo brezplačno ponudbo.

V čistilnem servisu PriTi nam noben izziv ni prevelik ali premajhen.

Vsa naročila lahko oddate preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in si zagotovite svoj termin še danes.

 

Naše storitve zajemajo:

 

 

 

Novosti

Pranje + premaz vozila z posebno pasto, ki daje vozilu visok lesk in sijaj ter zaščiti lak. Vse to za samo 10€!

 

Nimate časa za pranje avtomobila?

V kolikor bi radi vozilo pripeljali v našo ročno avtopralnico v Lescah, pa vam čas ne dopušča, ga mi pridemo iskat v službo ali k vam domov in ga po opravljenemu pranju dostavimo nazaj (Prevzem vozila je brezplačen do 5km.). Povsem Brezplačno!

 

Zunanje ročno pranje vozil

Vozilo najprej očistimo z visokotlačnim čistilcem. Sledi čiščenje in pranje alu ali jeklenih platišč. Vozilo obenem našpricamo s čistilom za odstranjevanje muh. Sledi ponovno pranje z visokotlačnim čistilcem. Na vozilo ročno nanesemo poseben negovalni šampon z vonjem češenj. Vozilo s posebno gobo v celoti namilimo in ga ponovno operemo. Sledi voskanje vozila s posebnim voskom, ki preprečuje, da bi se umazanija in muhe prijemale barve vozila. Sledi brisanje vozila in pragov. Na koncu premažemo še gume in s tem je zunanje pranje vozila končano.

 

Notranje čiščenje vozil

Iz vozila vzamemo tepihe in jih posesamo. Sledi sesanje notranjosti vozila in prtljažnega prostora. Po potrebi izpraznimo pepelnike. Prebrišemo in premažemo armaturno ploščo in ostalo plastiko na vratih vozila. Od zunaj in znotraj obrišemo in očistimo vsa stekla ter ogledala na vozilu. Obrišemo še tepihe in jih damo nazaj v avto. S tem je notranje čiščenje vozila končano.

 

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

Kot vemo se največ zajedalcev in pršic skriva prav v naših bivalnih prostorih. In pravi raj za alergije, slabo počutje in glavobole so pršice v blagu kot npr. sedežne garniture, preproge ipd. Študija je dokazala, da je po opravljenem globinskem čiščenju sedežne garniture ali preproge,
v stanovanju povsem drug vonj in manjše število pršic kar izboljša počutje ljudi.

Sedežne garniture očistimo pri vas doma. Postopek globinskega čiščenja traja od 1 do 2 uri. Po postopku čiščenja se sedežna garnitura posuši najkasneje v 3 urah.

 

V čistilnem servisu PriTi Lesce uporabljamo le EKOLOŠKA čistila

V skrbi za Vaše zdravje in naše okolje, smo se odločili, da bomo v našem čistilnem servisu uporabljali le ekološka čistila, ki so biorazgradljiva in prijaznejša zdravju in okolju.

 

Poliranje vozil

Poliranje vozil je priporočljivo opraviti enkrat letno. Najbolj primeren čas za poliranje je pozno jeseni tik pred zimo ali takoj spomladi po kočnani zimi. Poliranje je pomemben dejavnik pri zaščiti laka oz. barve vozila. S poliranjem lahko odstranimo tudi določene poškodbe (praske) in ostanke smole raznih dreves na površini vozila. Poliranje se izvaja v štirih fazah.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 18:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 29383226
  • Ime podjetja:
  • Priti, ročna avtopralnica in čiščenje, Eva Žagar, s.p.
  • Občina:
  • Lesce
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si