Čistilni servis Delfil, Filomena Delić s.p., Ljubljana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5928/cistilniservisdelfilfilomenadelicspljubljana4-1497948640.jpg
Čistilni servis Delfil, Filomena Delić s.p., Ljubljana
Čistilni servis Delfil, Filomena Delić s.p., Ljubljana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5928/cistilniservisdelfilfilomenadelicspljubljana4-1497948640.jpg 0 05 0

Povprečno od 0 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Filomena Delić (+)

Steletova ulica 8, Ljubljana 1000, Slovenija

041 219 189
filomenadelis179@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Čistilni servis Delfil iz Ljubljane, skrbi za čistočo pisarniških prostorov, urejenost bivalnih prostorov itd... Uporabljajo dobra profesionalno čistila in vso dodatno opremo za čiščenje.

So sodoben in inovativen čistilni servis. Garantirajo najugodnejšo ceno čiščenj po vsej državi z zagotavljanjem visoke kakovosti čiščenj, mobilnostjo ter hitrim odzivnim časom.


Njihov namen je izpopolniti kakovost čiščenja stanovanjskih objektov, objektov na področju javnega sektorja ter poslovnih objektov, s strokovnim, varnim ter za uporabnike in okolico prijaznim čiščenjem tudi v prihodnosti.


S kvalitetnim čiščenjem ohranjajo vrednosti objektov in poslovnih prostorov. Po končani storitvi so prostori kvalitetno očiščeni, z uporabo ekoloških čistil pa naredijo okolju prijazno dejanje.


So specialisti za redna, občasna in generalna čiščenja.


Pri generalnem čiščenju se uporabljajo specialna čistila (npr. za  odstranjevanje trdovratnejših madežev, žvečilk, maščobe …). Čistilni servis Delfil  pri generalnem čiščenju poskrbi za čistočo vseh površin od stropa do tal (čiščenje stropnih luči, cevi, pohištva, oblazinjenega pohištva, zaves, stekel, žaluzij, talnih površin – odstranjevanje starih premazov in nanos novih, globinsko čiščenje tekstilnih oblog ipd.).


"Njihovo poslanstvo je zagotavljanje ugodnih ter varnih pogojev za delo zaposlenih, kar je pogoj za učinkovito sodelovanje z partnerji."

  • Davčna številka:
  • 10107967
  • Ime podjetja:
  • Čistilni servis Delfil, Filomena Delić s.p., Ljubljana
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si