Center za krepitev samozavesti T.A.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3218/centerzakrepitevsamozavestita1-1470822610.png
Center za krepitev samozavesti T.A.
Center za krepitev samozavesti T.A. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3218/centerzakrepitevsamozavestita1-1470822610.png 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maja Koren Kocjančič (+)

Novo Polje, cesta XIII 23, Ljubljana 1260, Slovenija

031 426 360
info@samozavestni.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Centru za krepitev samozavesti T.A. vam ponujamo varno in prijazno okolje ter veliko strokovnega znanja ter empatije! Vsak si zasluži (za) živeti kvalitetno življenje!

 

Kaj je samozavest?

Samozavest pomeni zaupati vase, verjeti in biti prepričan o svojih sposobnostih, znanju in moči.

Samozavestna oseba se ima rada in se spoštuje. Ve kaj hoče, zaveda se svojih sposobnosti in se ne boji uresničiti zastavljenih ciljev. Razmišlja pozitivno in se ne počuti nemočno pri soočanju z novimi problemi. Samo sebe sprejema tako s svojimi dosežki kot tudi s porazi in napakami. Nenehno si postavlja vprašanja o sebi in osebnostno raste. Samozavestna oseba je spoštljiva do soljudi in zato ima tudi kvalitetnejše odnose z drugimi ljudmi.

 

Načini za krepitev samozavesti so:

Trening asertivnosti

Je trening učenja veščin za samozavestno ravnanje in bolj učinkovito komunikacijo. Pridružite se nam na tedenskih srečanjih ali intenzivnih štiri urnih treningih.

 

Psihoterapija

Psihoterapija je strokovno voden način pomoči posameznikom, parom ali družinam, ki si želijo izboljšati kvaliteto življenja in proces spoznavanja in spreminjanja samega sebe.

 

Skupina za osebno rast

Je varen prostor, kjer se posameznik skupaj s terapevtom in ostalimi udeleženci uči reševanja težav v medosebnih odnosih in komunikaciji ter drugačnih vzorcev vedenja.

 

Osebno svetovanje

Osebno svetovanje je odnos, v katerem svetovalec klienta podpira, da se bolj učinkovito sooča s problemi in različnimi življenjskimi izzivi ter tako živi bolj kvalitetno življenje.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 21672016
  • Ime podjetja:
  • Center za krepitev samozavesti T.A., svetovanje in psihoterapija, Maja Koren Kocjančič s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si