Canis Canis, varstvo in šolanje psov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/903/canis-canis-varstvo-in-solanje-psov(1)-1458668204.png
Canis Canis, varstvo in šolanje psov
Canis Canis, varstvo in šolanje psov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/903/canis-canis-varstvo-in-solanje-psov(1)-1458668204.png 5 05 1

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Brnčičeva ulica 35, Ljubljana 1231, Slovenija

040 542 992
info@pasjivtrec.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Canis Canis iz Ljubljane vam ponuja vse kar vi in vaš pes potrebujete za boljše skupno življenje. Pasji vrtec, pasji hotel, šolanje, svetovanje, prevzgoja.

Storitve

Ponujamo vam raznolik spekter storitev za vas in vašega psa. Naši primarni dejavnosti sta pasji vrtec in pasji hotel. Organiziramo tudi:

 • šolanje,
 • svetovanje,
 • igrale urice,
 • agility,
 • še mnogo več.

 

Prvi obisk

Ob prvemu obisku se vam bomo še posebno posvetimo in si bomo za vas vzeli čas.

Preizkusni dan oziroma spoznavno srečanje

Za prvi obisk se je potrebno dogovoriti vnaprej. Za vas in za vašega psa si bomo ob tej priložnosti vzeli dovolj časa. Razkazali vam bomo naš center, vas seznanili s splošnimi pogoji in od vas pridobili čim več informacij o vašem psu. Tekom dneva se bomo posebej potrudili, da se z vašim psom medsebojno spoznamo. Vpeljali ga bomo v skupino in zelo pozorno opazovali njegove reakcije. Pozorni bomo na njegovo odzivanje na novo okolje in na druge pse. Poznavanje navad vašega psa in vključevanja v skupine je zelo pomembno za izbiro pravega načina varstva.

Ob prvem obisku se bomo z vami temeljito pogovorili o navadah, posebnostih in potrebah vašega psa, saj želimo, da se bo vaš ljubljenec pri nas počutil dobro.

 

Kaj potrebujem za prvi obisk ?

 • potni list psa,
 • identifikacijski dokument lastnika,
 • cepilno knjižico (s potrdili o opravljenih cepljenjih),
 • pes mora biti brez zajedalcev (bolhe, gliste, trakulje, uši..),
 • izpolnjen obrazec.

 

Pasji vrtec

Pripeljite vašega psa v pasji vrtec in odidite v službo brez skrbi.

Poskrbimo, da bo imel vaš pes uravnotežen dan med igro in počitkom.

Vrtec za pse je odprt vsak dan od 7.00 do 17.00h. V tem času lahko pripeljete svoje pse k nam samo za nekaj ur ali jih pustite pri nas ves dan. Na voljo so vam različne možnosti. Varstvo izven delovnega časa je mogoče le po dogovoru.

Na našem velikem igrišču bo vaš pes lahko sprostil odvečno energijo in se družil z drugimi psi. Vsi psi imajo ves čas prost izhod iz hišk in se lahko prosto gibajo v ograjenem prostoru. Vsak pes ima možnost počitka v naših brunaricah, kjer je veliko udobnih blazin ali ležati pod nadstreškom. To je še posebno pomembno ob deževnih dneh.

Med dnevnim varstvom naši skrbniki skrbijo, da je za pse kar se da dobro poskrbljeno in da jim ni dolgčas. Zaposleni imajo izkušnje z uporabo različnih tehnik in pripomočkov za različne vaje in dogodivščine na našem igrišču. Naš cilj so zadovoljni psi in njihovi lastniki.

Lastniki imate možnost prinesti svojo hrano, s katero bomo brez doplačila nahranili vašega psa. Lahko pa se odločite tudi za našo hrano, skladno s cenikom. V poletnih mesecih nameravamo urediti bazen, kjer se bodo lahko psi tudi ohladili. Pozimi bodo psom na voljo ogrevane brunarice in ogrevane blazinice.

 

Pasji hotel

Uživajte na počitnicah in pustite psa varno v naši družbi.

Za vašega psa poskrbimo tudi ob vaši daljši odsotnosti. Naša ekipa bo poskrbela, da bo vaš pes imel tako lepe počitnice kot vi!

Ob vaši daljši odsotnosti vam pasji hotel omogoča, da je za psa primerno poskrbljeno. Psi so 24 ur pod stalnim nadzorstvom. Da jim ni preveč dolgčas, so razdeljeni v skupine glede na temperament, starost in velikost. Pse, ki ne marajo družbe drugih psov, namestimo v »manjše« brunarice, kjer jim je na voljo zasebna uta z nadstreškom in prostor za gibanje. Upoštevamo pravilo, da psov, ki so pri nas že bili, ne ločujemo iz ustaljenih skupin. Obdržimo jih skupaj z ostalimi psi, ki so jih že vajeni iz vrtca. Za sprejem načeloma ni potrebna predhodna najava, je pa zaželena.

Na našem 12.000 m2 velikem posestvu, razdeljenem na več različnih prostorov in igrišč, lahko vaš pes vedno najde dovolj zabave. Čez dan uživajo v dnevnih aktivnostih, se igrajo na velikem poligonu z igrali in se zabavajo, kakor jim to ustreza. Deležni so tudi rednih sprehodov izven našega centra. Za pse ves čas skrbi osebje z ustrezno licenco, ki jim zagotavlja dovolj gibanja in ostale želene aktivnosti. Ob koncu dneva, ko se psi utrudijo, prenočujejo v brunaricah, kjer imajo ves čas prost izhod v ograjen atrij za primer, da bi morali tudi ponoči zadovoljiti svoje fiziološke potrebe.

Tudi v pasjem hotelu za prehrano vašega psa lahko poskrbimo mi, skladno s cenikom. Lastniki imate možnost prinesti svojo hrano, s katero bomo brez doplačila nahranili vašega psa. V poletnih mesecih nameravamo urediti bazen, kjer se bodo lahko psi tudi ohladili. Pozimi bodo psom na voljo ogrevane brunarice in ogrevane blazinice.

 

Izpustni prostor

Izpustni prostor je namenjen zabavnem druženju in socializaciji.

Verjamemo, da se psi drug od drugega lahko veliko naučijo. Psi so lahko spuščeni, saj je celoten prostor ograjen, tako da ste lastniki lahko brez skrbi.

Izpustni prostor je na voljo vsak dan med 9.00-17-00h. Vsi uporabniki izpustnega prostora kljub nadzorstvu osebja skrbijo za svoje pse in so za njihovo vedenje odgovorni. Vsi skupaj skrbimo, da se psi lepo igrajo in družijo. Pazimo, da niso pregrobi. Prav tako lepo prosimo, da skrbite za iztrebke svojih psov, temu so namenjeni tudi smetnjaki, kjer so vedno na voljo tudi vrečke.

Vstop in prosto gibanje v ograjenem prostoru našega centra brez spremstva osebja ni dovoljeno. Prosimo, da ob prihodu počakate na osebje, ki bo poskrbelo za vas oz. vašega psa. V naš center so dobrodošli vsi psi ne glede na pasmo, starost in velikost. Ker so psi različno vzgojeni in so lahko nekateri tudi agresivni, bomo pred vsakim sprejemom opravili oceno psa. V primeru zelo visoke agresivnosti, lahko sprejem psa tudi odklonimo.

Ponujamo vam tudi možnost, da pripeljete samo vašega psa. Pustite ga pri nas, vi pa medtem lahko odidete po opravkih. Ta možnost je na voljo tako lastnikom psov, ki so v vrtcu ali hotelu kot tistim, ki bi želeli psa pripeljati samo na rekreacijo. Tu vaša prisotnost ni potrebna, saj skrb za vašega psa prevzamemo mi.

 

Agility

Pripravili vam bomo tudi poligon za agility.

 

Šolanje

Želim, da me moj pes uboga!

 • Ponujamo vam obilico najrazličnejših tečajev. Verjamemo, da boste pravega zase našli tudi vi.
 • Mini šola za mladičke Od 3 - 6 mesecev starosti. Spoznavanje z drugimi psi, učenje skozi igro, osnovni ukazi in odpoklic.
 • Mala reševalna šola Kjer bomo naučili vašega psa iskanja in odkrivanja ljudi. Vadili bomo tudi v naravi, ruševinah, pozimi v snegu.
 • Mala šola  Od 6 – 12 mesecev starosti. Tu gre že malce bolj zares. Delali bomo na osnovnih tehnikah, tudi že brez uporabe vrvice.
 • Osnovno šolanje od 12 mesecev starosti naprej. To šolanje je nadgradnja predhodnega znanja. Preizkusili bomo tudi veliko različnih situacij.
 • Priprava za razne preizkuse.
 • Zabavni tečaji – učenje premagovanja ovir, tuneli, preskoki,..
 • Odvajanje agresije na druge živali (mačke, kure, zajce, drobnica ).
 • Individualno šolanje (odprava agresivnosti, nezaželjeno lajanje, odpokic...), oglejte si tudi naše individualne pakete.

 

Svetovanje

Vaš pes laja in grize? Tu smo za vas!

Ponujamo vam individualno in skupinsko svetovanje. Na razpolago vam dajemo prostor, kjer nobeno vprašanje ni neumno in noben problem ni nerešljiv.

Individualno svetovanje je prilagojeno vašim potrebam in specifičnim težavam. Pri tej obliki svetovanja se posvetimo samo vam in vašemu psu. Običajno je prvo srečanje bolj opazovalne narave, kjer opazujemo vašega psa in njegove odzive. Smo veliki zagovorniki reševanja težav tam, kjer nastajajo. Torej: če so težave doma, pridemo na dom, če so na sprehodu, gremo z vami na sprehod. Popolnoma se prilagodimo samo vam. Od individualnega svetovanja lahko dokaj hitro pričakujete rezultate, vendar je za to potrebnih več ponovitev ustreznega vedenja. Dosežemo jih lahko le z veliko vaje. Ob tem morajo biti tudi lastniki pripravljeni na določene spremembe. Velikokrat nastaja problem v komunikacij pes-lastnik, kjer pes pravzaprav ne ve, kaj lastnik želi.

Skupinsko svetovanje poteka v manjši skupini, največ 5-8 lastnikov in njihovih psov. Svetovanje poteka v obliki enournih srečanj, kjer se posvetimo izbrani temi. Tudi tu opazujemo vaše pse, njihove odzive in vam ponudimo konkretne nasvete za rešitev težav. Ponudimo vam veliko teorije in prakse ter skupaj z vami najdemo ustrezno rešitev za vas in vašega psa. Teme za skupinsko svetovanje bodo razpisane na oglasni deski in na internetni strani. Prijavite se lahko tudi prek elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Z veseljem vam bomo pomagali pri katerikoli težavi, naj bo še tako neznosna. Ponujamo vam tudi nekatere pakete, ki so osredotočeni na določeno tematiko.

 

Paketi

 • dobili bomo psa,
 • zakaj moj pes skače na ljudi,
 • pričakujemo dojenčka,
 • moj pes ne mara otrok,
 • moj pes ne uboga,
 • zakaj moj pes na vrvici vleče,
 • zakaj se moj pes boji glasnih zvokov.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 93857446
 • Ime podjetja:
 • Canis Canis, varstvo in šolanje psov, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Mala šola za pse

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Priporočam! Mala šola je preverjeno super, pa tudi sicer moram pohvalit strokoven odnos in lepo ravnanje z živalmi.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si