Burnoutlab

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/690/burnoutlab (1)-1458031495.jpg
Burnoutlab
Burnoutlab https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/690/burnoutlab (1)-1458031495.jpg 5 05 1

Povprečno od 25 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Danilo Poje (+)

Zgornje Laže 32, Loče 3215

031 383 285
danilo.poje@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Burnoutlab je bilo ustanovljeno leta 2010. Mladostni kolektiv podjetja vodi zagnanost in radovednost novim tehnologijam na proti, katere želimo preizkusiti in uporabljati za vedno boljše in hitrejše rešitve. Podjetje je usmerjeno za izdelavo programske opreme in storitev, video produkcije, spletnega gostovanja in izdelavo spletnih strani.

 

Programiranje

Za vas opravimo programiranje po meri, načrtujemo podatkovne baze in izdelamo spletne in namizne aplikacije. Naše strokovno znanje in izkušnje zajemajo širok spekter znanj, ki so potrebne pri razvoju sistemov po meri naročnika. Pri razvoju uporabljamo najsodobnejše tehnologije.

Naša glavna prednost je, da želimo in smo sposobni razumeti problem, ki ga rešujemo, saj lahko le tako zgradimo učinkovito rešitev.

Načrtovalna in razvojna orodja ter tehnologije, ki jih uporabljamo pri našem delu, so sprejeti po vsem svetu kot industrijski standard. Arhitektura naših programskih rešitev je v skladu s svetovnimi trendi na tem področju. Poznamo in uporabljamo praktično vse pomembne podatkovne baze.

 

Spletne strani

Prvi vtis spletne strani je zelo pomemben. Obiskovalec vaše spletne strani mora ob pogledu na moderno oblikovano spletno stran, ki skupaj z logotipom tvori prepoznavno celostno podobo vašega podjetja, takoj dobiti občutek zaupanja. S pomočjo grafičnih elementov mu je takoj jasno, kaj mora klikniti, da najde iskane vsebine. Izdelava moderne in elegantne grafične podobe vaše spletne strani, bo na obiskovalce naredila odličen vtis.

Spletna stran mora biti prilagojena vaši ciljni skupini. So to podjetja? Moški, ženske, kakšne starosti, izobrazbe, s koliko denarja? Izdelava spletnih strani za 17 letne najstnice bomo zasnovali drugače, kot za 45 letno podjetnico. Skupaj bomo definirali, kaj vaša ciljna skupina pričakuje, kaj si želi in kako jo bomo učinkovito nagovorili. Obiskovalec bo vedel, da ste prava in kredibilna rešitev za njegov problem ter se obrnil na vas.

 

Spletna gostovanja

Ko je spletna stran narejena, je potrebno obiskovalcem omogočiti, da vedno pridejo do nje. Vsaka spletna stran potrebuje svoj prostor (strežnik), na katerem je dosegljiva za obiskovalce 24 ur na dan 365 dni na leto.

Ker večina domačih računalnikov in strežnikov v podjetjih nima potrebne programske opreme in zmogljivosti za gostovanje spletnih strani, vam ponujamo profesionalno rešitev –  gostovanje na zmogljivih strežnikih, ki so vedno dostopni s katerekoli internetne povezave na svetu.

 

Video produkcija

Predstavitveni video za promocijske namene, televizijski oglas, spletni video, reportaže iz dogodkov, snemanje izjav, filmi in glasbeni spoti – vse nam lahko zaupate v izvedbo.

Sodelovanje z usklajeno ekipo je recept za vrhunsko video produkcijo. Kontaktirajte nas na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. – komaj čakamo, da začnemo pripovedovati tudi vašo zgodbo.

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 40730328
 • Ime podjetja:
 • Burnoutlab, programiranje, Danilo Poje s.p.
 • Občina:
 • Loče
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Korekten odnos do strank, zelo profesionalno. Obvladajo svoje delo.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si