Bud Season, oprema za rastlinjake

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1567/budseasonopremazarastlinjake1-1461679047.jpg
Bud Season, oprema za rastlinjake
Bud Season, oprema za rastlinjake https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1567/budseasonopremazarastlinjake1-1461679047.jpg 4.83 05 1

Povprečno od 155 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rok Budiselić (+)

Polje, cesta V 4, Ljubljana 1260, Slovenija

051 425 542
info@budseason.eu

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Budseason je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Trenutno delujemo po spletni prodaji. Kmalu pa bomo dosegljivi za vas tudi na stacionarni lokaciji, kjer si boste lahko ogledali vse hidroponične sisteme ter ostale pripomočke povezane z horticulturo.

Budseason podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.

Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljavo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Kategorije

 

Brezplačna dostava nad 100€!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 35402725
 • Ime podjetja:
 • Budseason, trgovina po pošti in internetu, Rok Budiselić s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zanimiva ponudba za vrtičkarje, sploh če vas zanima hidroponika.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si