Brezglutenska Bio prehrana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5521/brezglutenskabioprehrana8-1491986831.jpg
Brezglutenska Bio prehrana
Brezglutenska Bio prehrana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5521/brezglutenskabioprehrana8-1491986831.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sabab Khalid Oshish (+)

Partizanska pot 16, Litija 1270, Slovenija

070 640 440
info@biosabab.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V našem podjetju Brezglutenska Bio prehrana iz Litije se dnevno ukvarjamo s peko in pripravo brezglutenskih živil. Z našimi jedmi kot so sendviči, presne torte, kruhki in ostala živila iz 100% ekoloških stročnic, dostavljamo in oskrbujemo okoliške restavracije.

Stremimo k veganski hrani, izdelkom s svežo zelenjavo ter brez mlečnih in mesnih izdelkov in brez glutenskih žitaric.

Napačno je prepričanje, da morajo ljudje s celiakijo ali z alergijo na gluten uživati le sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in meso.

Vse več ljudi se odloča za brezglutensko dieto iz različnih razlogov. Na prvem mestu so seveda alergiki in bolniki s celiakijo, vendar tudi zdravi ljudje sledijo tovrstni prehrani in s tem zdravemu načinu življenja.

Vse več študij tudi kaže, da brezglutenska hrana pomaga pri vzdrževanju telesne teže, izboljša prebavo in s tem naše počutje, upočasni staranje, lajša tegobe menopavze, zmanjšuje glavobole, zmanjšuje hiperaktivnost pri otrocih in ima še precej drugih pozitivnih učinkov.

  • Davčna številka:
  • 57827206
  • Ime podjetja:
  • Sabab telekomunikacijsko svetovanje in zdrav življenjski slog, Sabab Khalid Oshish s.p.
  • Občina:
  • Litija

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si