Bober Marine, plovba po Ljubljanici

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/736/bober-marine-plovba-po-ljubljanici-1458070988.png
Bober Marine, plovba po Ljubljanici
Bober Marine, plovba po Ljubljanici https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/736/bober-marine-plovba-po-ljubljanici-1458070988.png 0 05 0

Povprečno od 233 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Benjamin Jernejčič (+)

Šercerjeva ulica 25, Ljubljana 1000

041 731 963
info@bobermarine.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje plovba po Ljubljanici Bober Marine vam nudi neverjetna doživetja z ladjo po reki Ljubljanici, na katerih boste lahko uživali v pogledih na mesto Ljubljana in divjo naravo ljubljanskega barja.


Plovba po Ljubljanici, mesto Ljubljana z vodne perspektive in skrivnosti ljubljanskega barja, vse to in še mnogo drugih doživetij vam bomo predstavili.

 

Ponudba
Na naših dveh ladjah imamo poleg plovbe tudi široko ponudbo hrane in pijače.  V dogovoru z vami, vam bomo pripravili različne menije po vašem izboru in okusu. 
Doživetje na Ljubljanici bo tako dopolnila kulinarična „slow food“ ponudba,  ki bo pestra in je nikoli ne bo premalo. Tudi za pijačo je poskrbljeno.
Piknik na ladji lahko dopolnimo tudi z organizacijo glasbe, razlago zgodovinskih zanimivosti in raznimi družabnimi igrami in animacijami.

Izposoja kanujev

Ljubljanica je mirna reka, ki se leno vije preko ljubljanskega barja, kjer se res lahko sprostimo v tišini in pogledu na divjino, ki jo imamo tik ob našem glavnem mestu.
In ravno zaradi tega smo vam omogočili tudi izposojo kanujev.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 93351330
  • Ime podjetja:
  • Bober Marine - plovba, Benjamin Jernejčič s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si