Boban Pauković, prehranski svetovalec in osebni trener

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6131/1013-1522137831.jpg
Boban Pauković, prehranski svetovalec in osebni trener
Boban Pauković, prehranski svetovalec in osebni trener https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6131/1013-1522137831.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boban Pauković (+)

Kranj 4000

040 605 604
info@bobanpaukovic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Boban Pauković se je celo življenje ukvarjal s športom, že pri 15 letih je začel hoditi v fitnes, treniral je borilne veščine in se ves čas pravilno prehranjeval. Zdrava prehrana in rekreacija sta bili njegovo življenje, njegovo poslanstvo – kot prehranski svetovalec in fitnes trener je pomagal tudi drugim. Pa ga je kljub temu izdalo zdravje. Celo tako zelo, da je bil na robu smrti. Zdravniki mu niso znali pomagati, izvlekel se je sam. Tu je njegova zgodba.


Zakaj izbrati mene?

Ključ doseganja rezultatov pri mojem delu je v celostnem pristopu, pri čemer so za dosego željenjega rezultata pomembni vsi trije dejavniki (um-gibanje-prehrana). Brez ustrezne motivacije in zdravega odnosa do gibanja ter prehrane, dolgoročne spremembe niso možne.


Storitve

 • Prehranski coaching

S hrano si lahko pomagamo pri marsikateri težavi.

Hrana nas nasiti, popravi razpoloženje in vpliva na procese celjenja in regeneracije. Vsi dobro poznamo rek, da prazen žakelj ne stoji pokonci, prav tako, pa je težava tudi če je ta žakelj prenapolnjen. Pri coachingu se boste naučili pravilnega dojemanja in odnosa do hrane in prehranjevanja. Posledično se bo izboljšalo tudi počutje in izginilo bo veliko simptomov, ki jih s seboj prinašajo slabe prehranjevalne  navade. Pri prehranskem coachingu boste poleg sestave personaliziranega jedilnika, pridobili ogromno znanja in izkušenj, s katerimi si boste pomagali pri izbiri in načinu prehranjevanja , ki bo za vas najbolj učinkovit in primeren.

Na hrano ne boste nič več gledali skozi oči:)

 • Športni coaching

S športnim pristopom se naučite obvladovati vaše telo v energetskem smislu, drugačen pogled pa boste dobili tudi iz fizikalnga vidika. Ne učim vas samo kako oblikovati telo in na najlažji način priti do izklesanih mišic, ampak vas naučim dojemanja vsake mišice posebej skozi vadbo, ki je najbolj primerna za vas.

 • nadzorovana vadba prilagojena samo vam in vašim potrebam/željam/zahtevam,
 • vadba v dvoje kvalitetno/aktivno preživljanje prostega časa z vašim partnerjem ali prijateljem ob vodeni in prilagojeni vadbi samo za vaju,
 • sestava personaliziranega vadbenega programa (personaliziran vadbeni program),
 • sestava in vodenje vadbe za manjše (zaprte) skupine.


 • Osebni coaching

Pri osebnem coachingu vas opremim z orodji, ki vam bodo pomagala, da se boste lažje spopadali s strahovi, fobijami, odporom in depresijo.

Veliko lažje se boste postaviti po robu težavam psihološkega izvora, ko jih s pomočjo različnih vzvodov ozavestimo. Pri delu z menoj boste dobili zelo veliko motivacijo, ki vam bo pomagala in prav prišla na poti k osebnostni rasti. Ko vas bom seznanil z orodnji kot so: sidranje, preokvirjanje, meta model jezika, neutemeljenimi prepričanji in strahovi se vam bo z vsakodnevnimi težava lažje spoprijeti.


Vabljeni k branju mojega Bloga :)

 

Vir

 • Ime podjetja:
 • Boban Pauković, prehranski svetovalec in osebni trener
 • Občina:
 • Kranj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si