Blisk servis d.o.o., obnova in vzdrževanje športnih objektov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3351/bliskservisdooobnovainvzdrzevanjesportnihobjektov1-1472112415.png
Blisk servis d.o.o., obnova in vzdrževanje športnih objektov
Blisk servis d.o.o., obnova in vzdrževanje športnih objektov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3351/bliskservisdooobnovainvzdrzevanjesportnihobjektov1-1472112415.png 0 05 0

Povprečno od 30 ocen

Vaša ocena

Černetova ulica 5a, Ljubljana 1000, Slovenija

041 631 644
01 3007775
info@blisk-servis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Blisk servis d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z izgradnjo, obnovo, vzdrževanjem in opremljanjem športnih objektov ter s polaganjem zaščitnih podlag za beton in asfalt.

Znanje, ki smo ga pridobili z dolgoletnimi izkušnjami, je garancija, da bosta naše svetovanje in izvedba brezhibna.

Sodelovali smo tudi pri nekaterih odmevnejših projektih v Sloveniji in tujini. Tako smo leta 2004 montirali športni pod (PP plošče Sport court ) v vseh dvoranah, kjer je potekalo Evropsko prvenstvo v rokometu, v obdobju 1998-2000 smo bili uradna servisna ekipa na teniškem turnirju SLOVENIA OPEN v Domžalah, leta 2011 pa smo pri trenutno prvouvrščenemu igralcu na svetovni ATP listi Novaku Djokoviću v Beogradu preplastili 3 teniška igrišča z akrilnim premazom DECO TURF.

 

Obnova in vzdrževanje

 

Športne podlage

 

Zaščitne podlage

 

Opečni zdrob

Oprema

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 29256364
  • Ime podjetja:
  • Blisk servis Podjetje za storitvene dejavnosti d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si