• Nahajate se:
 • Turizem
 • Hoteli
 • Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o.

Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2774/bitcenterhotelirstvogostinstvosportneaktivnostidoo3-1467206203.jpg
Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o.
Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2774/bitcenterhotelirstvogostinstvosportneaktivnostidoo3-1467206203.jpg 5 05 1

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Litijska cesta 57, Ljubljana 1000, Slovenija

01 54-800-55
01 54−800-56
hotel@bit-center.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o. vam ponuja hotel, Youth Hostel in športni center.

BIT Center Hotel Ljubljana – Hoteli Ljubljana

Po prenovi v začetku leta 2012 se Bit Center hotel Ljubljana lahko pohvali z najnižjimi cenami v Ljubljani glede na kakovost in urejenost ponudbe hotelov v Ljubljani, kar potrjuje tudi ocena in opis v popotniškem vodniku Lonely Planet. Prenovljene sobe imajo na voljo LCD sprejemnik in vgrajeno popolnoma novo pohištvo ter prenovljeno kopalnico. V ceni prenočitve je vključen tudi brezplačen WiFi internet. Pred hotelom Bit Centrom je veliko parkirišče, ki omogoča parkiranje avtomobilom, avtodomom in avtobusom. V letu 2015 smo z nekaterimi izboljsavami dvignili kategorijo hotela z 1 na 2 zvezdici.

 

Youth Hostel Ljubljana

Bit Center youth hostel Ljubljana se nahaja v istem kompleksu kot Bit Center hotel in razpolaga s 35 ležišči. Vključeni smo v mednarodno zvezo mladinskih hotelov Hostelling International. Pričakujete lahko prijazno osebje in  živahno atmosfero, posebno pozornost namenjamo čistoči in prijetnosti bivanja.

 

Športni center

Badminton

Že od leta 1999 BIT CENTER nudi 12 kvalitetnih badmintonskih igrišč, primernih za rekreativne in profesionalne igralce. Naša badmintonska dvorana je edina v Ljubljani, ki nudi pozimi tudi talno segrevanje. Pri nas lahko najamete igrišče za zimsko sezono ali pa za celo leto.

Vso opremo za badminton lahko kupite v naši Victor trgovini. Nudimo tudi izposojo loparjev in žogic!

 

Squash

V BIT CENTRU razpolagamo z dvema squash igriščema. Obe igrišči sta zgrajeni po standardih squash zveze. Squash je šport, ki se ga igra po vsem svetu, igra je podobna tenisu, saj zahteva podobne spretnosti ter fizično pripravljenost. Je idealen šport za dinamične in borbene igralce, ki radi uživajo v temperamentni igri.

Na razpolago je tudi šola squasha ter izposoja žogic in loparjev. Vso opremo za igro lahko kupite v naši športni trgovini Victor.

 

Športna trgovina Victor

V dobro založeni trgovini nudimo izposojo loparjev, prodajo vrhunske badmintonske opreme VICTOR; badmintonskih loparjev, plastičnih in pernatih žogic, gripov (debelih, tankih, frotirnih), športna oblačila, športne copate itd.

Pri nas je mogoče tudi napeti ali pa zamenjati strune loparja.

 

Dodatna ponudba

BIT Cafe & Lounge

Vabljeni na hladen napitek ali koktail v sproščeno atmosfero prenovljene terase.

Pohvalimo se lahko z vrhunsko kavo Antica Tostatura Triestina ter dnevno svežimi pečenimi roglički.

V baru nudimo poleg ostalih pijač tudi prigrizke in sendviče. Na voljo so tudi proteinski napitki za športnike.

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 24:00
Torek
07:00 - 24:00
Sreda
07:00 - 24:00
Četrtek
07:00 - 24:00
Petek
07:00 - 24:00
Sobota
07:00 - 24:00
Nedelja
07:00 - 24:00
 • Davčna številka:
 • 78163706
 • Ime podjetja:
 • Bit center, hotelirstvo, gostinstvo, športne aktivnosti d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Hotel sem priporočil prijateljem iz tujine, ko so obiskali Slovenijo. Z nastanitvijo so bili zelo zadovoljni, ob morebitnem ponovnem obisku se bodo verjetno spet obrnili na vas. Priporočam!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si