Biro B, poslovno svetovanje, d.o.o., Kamnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5981/birobposlovnosvetovanjedookamnik7-1498465577.jpg
Biro B, poslovno svetovanje, d.o.o., Kamnik
Biro B, poslovno svetovanje, d.o.o., Kamnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5981/birobposlovnosvetovanjedookamnik7-1498465577.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Janez Balantič (+)

Maistrova ulica 16, Kamnik 1241, Slovenija

041 630 684
biro.b@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ponujajo kompletne storitve na področju varstva pri delu, požarnega varstva ter ergonomije. Pri tem mislijo na izobraževanje zaposlenih s področja varnosti in zdravja pri delu,  izdelavo ocene tveganja za delovna mesta ali za sredstva za delo (naprave), preglede sredstev za delo. Le ti so lahko prvi pregledi, perodični pregledi, obdobni ali izredni.


Ravno tako opravijo meritve mikroklimatskih pogojev na delovnih mestih. Vse podatke vnašajo s specializiran program za vodenje varnosti in zdravja pri delu in vas mesečno obveščajo o nastalih dogodkih. Ravno tako sodelujejo z zdravniki medicine dela in sodelujejo na senatih zavoda za pokojninsko varstvo pri invalidskih postopkih.

Nudijo vam:


Njihovo delo je usklajeno s kadrovskimi in pravnimi službami v družbah s katerimi sodelujejo. Delo obsega tudi  preventivne obhode po delovnih mestih in opozarjanje na nepravilne postopke in opravila.


Družbe, ki vlagajo v varne delovne postopke dolgoročno prihranijo v materialnem in moralnem pogledu, saj so zaposleni v teh družbah bolje motivirani za opravljanje svojega dela in se na delovnem mestu bolje počutijo. Ter posledično z veseljem prihajajo na delovno mesto in so bolj kreativni in motivirani za nove ideje.

  • Davčna številka:
  • 28655281
  • Ime podjetja:
  • Biro B, poslovno svetovanje, d.o.o., Kamnik
  • Občina:
  • Kamnik
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si