• Nahajate se:
  • Zavarovalništvo
  • BI NOVA, zavarovalno posredniška družba za podjetja

BI NOVA, zavarovalno posredniška družba za podjetja

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4758/binovazavarovalnoposredniskadruzbazapodjetja1-1485497902.jpg
BI NOVA, zavarovalno posredniška družba za podjetja
BI NOVA, zavarovalno posredniška družba za podjetja https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4758/binovazavarovalnoposredniskadruzbazapodjetja1-1485497902.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Peter Breznikar (+)

Cesta 24. junija 25, Ljubljana 1231, Slovenija

05 9014057
041 792 970
05 9014059
info@binova.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju BI NOVA, zavarovalno posredništvo, d.o.o. iz Ljubljane se ukvarjamo s pripravo cenovno ugodnih in kvalitetnih zavarovalniških rešitev za podjetja. Naše področje delovanja obsega načrtovanje in dogovarjanje vseh vrst zavarovanj, kot so premoženjska zavarovanja, zavarovanja voznih parkov, kavcijska zavarovanja kot tudi zavarovanja izvoznih in domačih terjatev ter osebna zavarovanja.

Posebno bogate izkušnje imamo z urejanjem zavarovanj za podjetja, ki delujejo v avtomobilski, prehrambni, papirni ter drugih proizvodnih panogah.

Našim strankam pomagamo pri procesu prepoznavanja bistvenih nevarnosti, ki lahko v posameznih primerih pomenijo veliko premoženjsko ali finančno izgubo in v določenih primerih ogrožajo obstoj podjetja. Na osnovi prepoznanih nevarnosti načrtujemo prilagojene zavarovalne rešitve po meri podjetja za katere na zavarovalnem trgu poiščemo optimalne in stroškovno ugodne zavarovalne rešitve.

Strankam zagotavljamo ustrezno strokovno pomoč ob nastanku zavarovanih škodnih primerov. Glede na to, da je sklenjena zavarovalna polica dejansko samo obljuba, da bo zavarovalnica povrnila nastalo zavarovano škodo, pravi test le te pride šele z nastankom škode. Mi poskrbimo, da se ta obljuba izpolni v skladu z določbami sklenjene zavarovalne police.

Zavarovalno posredniška družba za podjetja

Izdelava in izvedba inovativnih zavarovalnih rešitev po meri za podjetja.

 

Koristi za podjetja

Vedno več podjetij uporablja naše storitve za strokovno svetovanje pri načrtovanju primernih zavarovalnih kritij in inovativnih zavarovalnih rešitev, kar podjetju prihrani čas ob načrtovanju in dogovarjanju le teh.

Kot strokovnjaki na zavarovalnem področju imamo znanje in izkušnje s katerimi zagotavljamo, da so dogovorjeni zavarovalni programi tudi stroškovno optimalni, kar za podjetja lahko pomeni večji finančni prihranek za zavarovalne premije.

 

Storitve

Zavarovalne rešitve za podjetja

Posamezne specifične nevarnosti, ki se pojavljajo v podjetjih lažje prepoznamo in jih vgradimo v zavarovalne rešitve ali v okviru standardnih zavarovalnih storitev oziroma kot dodaten dogovor k obstoječim zavarovalnim rešitvam. Izpostavljenost posameznim nevarnostim se od podjetja do podjetja lahko precej razlikuje in mi poskrbimo, da se le te ustrezno analizira ter poišče primerno zavarovalno rešitev.

 

Servisiranje mednarodnih zavarovalnih programov

Glede na vključenost podjetja BI NOVA d.o.o. v mednarodno partnersko zavarovalno posredniško  mrežo TRUST RISK CONTROL, opravljamo servisiranje podjetij tujih multinacionalk, ki imajo hčerinska podjetja v Sloveniji.

 

Prehrambna industrija

Proizvodnja podjetja v prehrambni panogi upravljajo z večjim premoženjem, ki ga potrebujejo za opravljanje svoje dejavnosti od zgradb, opreme, strojev in zalog. Tovrstno premoženje se običajno zavaruje vsaj za premoženjske nevarnosti. Kot specifično nevarnost vezano na panogo je potrebno obravnavati nevarnost samovžiga na zalogah, ki se uporabljajo kot hrana za živali, ki jih imajo podjetja v reji.

 

Avtomobilska industrija

V avtomobilski industriji obstaja velika prepletenost dobaviteljev in poddobaviteljev, ki dobavljajo dele in sklope za uporabo v končnem proizvodu avtomobilu. V povezavi s tem je še posebno v tej panogi pomembno primerno urediti zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti za izdelke, ki je v večini primerov predpogoj za pridobitev statusa dobavitelja za avtomobilsko industrijo.

 

Lesna industrija

Lesna industrija je ena od požarno najbolj izpostavljenih dejavnosti. Iz tega razloga se  posebna pozornost namenja primernemu načrtovanju požarnega zavarovanja in lahko tudi skupaj z zavarovalnico, načrtovanju preventivnih in zaščitnih ukrepov za zmanjševanje požarne ogroženosti, kar lahko vpliva tudi na oceno izpostavljenosti in posledično na izračun premije.

 

Papirna industrija

Zaradi velike vrednosti premoženja tovrstnih podjetij, ki se nahaja v zgradbah, opremi in zalogah ter raznovrstnih nevarnosti, ki so jim izpostavljena se za ta podjetja večinoma dogovarjajo kompleksni zavarovalni programi s širokim obsegom kritja, ki jih v praksi poznamo pod nazivom »ALL RISK«. 

 

Gradbeništvo in inženiring

Poznamo posebna gradbena in montažna zavarovanja, ki zajemajo širok spekter nevarnosti v času gradnje oziroma montaže tako na predmetu samega projekta, kot tudi za škode na obstoječih objektih in stvareh, ki jih podjetja potrebujejo za izvajanje del. Običajno se dogovori tudi kritje za škode, ki lahko nastanejo v času garancije.

 

Logistika

Za logistična podjetja z velikim voznim parkom dogovarjamo skupinske zavarovalne police za zavarovanje kaska, avtomobilske odgovornosti, nezgodno in odgovornostno zavarovanje voznika ter zavarovanje pravne pomoči.

Pri načrtovanju ustreznega zavarovanja še posebno pozornost namenimo analiziranju preteklega škodnega dogajanja in le temu prilagodimo obseg in način predlaganega zavarovalnega programa.

 

Javna podjetja

Za javna podjetja kot so bolnice, komunalna podjetja, občine in podobno načrtujemo primeren obseg zavarovanih nevarnosti in pripravljamo dokumentacijo za izvedbo javnega razpisa za nakup zavarovanj v zavarovalno tehničnem delu. Prispele ponudbe analiziramo glede njihove primerljivosti in skladnosti z izdelano ponudbeno dokumentacijo.

 
 
  • Davčna številka:
  • 48960551
  • Ime podjetja:
  • BI NOVA, zavarovalno posredništvo, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si