BG produkcija, snemanje porok in video produkcija, Blaž Garbajs, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4742/bgprodukcijavizualnaprodukcijaingraficnooblikovanjeblazgarbajssp-1485411033.jpg
BG produkcija, snemanje porok in video produkcija, Blaž Garbajs, s.p.
BG produkcija, snemanje porok in video produkcija, Blaž Garbajs, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4742/bgprodukcijavizualnaprodukcijaingraficnooblikovanjeblazgarbajssp-1485411033.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Garbajs (+)

Smrjene 105, Škofljica 1291, Slovenija

040 529 554
blaz@bg-pro.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Na področju VIDEA vam v podjetju BG produkcija, Blaž Garbajs, s.p. iz Škofljice nudimo vse produkcijske in postprodukcijske storitve - od scenarija do končnega izdelka: promocijski video, predstavitveni video, reportažni video, izobraževalni video, prenosi v živo in 2D in 3D video animacije.

Nudimo tudi celovito oblikovanje spletnih strani, logotipe, izdelavo CGP, oblikovanje vizitk, plakatov, bannerjev in vse ostale grafične rešitve.

Da naročen produkt v popolnosti doseže svoj namen, zagotavljamo popolno sodelovanje pri snovanju idejnih rešitev in zagotavljamo profesionalen odnos do svojih strank.

 

Snemanje

S sodobno snemalno opremo in novimi tehnikami profesionalne videoprodukcije posnamemo vse vrste dogodkov. Na kreativen način posnamemo vse potrebno za izdelavo promocijskega videa, predstavitvenega videa, reportaže, izobraževalnega videa ali kakršnekoli druge oblike videa. Ker smo v vrhunski telesni in duševni formi, ne poznamo preprek, snemamo lahko povsod in kadakoli. ;)

S pomočjo daljinsko vodenega kvadrokopterja po potrebi snemamo iz zraka, ker so med nami profesionalni potapljači, pa se ukvarjamo tudi s podvodnim snemanjem.

Preizkusite nas!

 

Postprodukcija

Nudimo profesionalne postprodukcijske storitve: snemanje govorne podlage, zahtevno montažo videa z uporabo specialnih efektov, izdelavo animirane začetne in končne špice (intro/outro), izdelavo animacij, in še vse ostalo, kar je potrebno za nastanek videa, ki bo presegel vaša pričakovanja.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 64254267
  • Ime podjetja:
  • BG produkcija, vizualna produkcija in grafično oblikovanje, Blaž Garbajs, s.p.
  • Občina:
  • Škofljica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 80

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si