PERMAL, zaključna dela v gradbeništvu

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2119/belprogradnjezakljucnadelavgradbenistvu2-1464271141.jpg
PERMAL, zaključna dela v gradbeništvu
PERMAL, zaključna dela v gradbeništvu https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2119/belprogradnjezakljucnadelavgradbenistvu2-1464271141.jpg 0 05 0

Povprečno od 88 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Martin Belec (+)

Ježa 6, Ljubljana 1231, Slovenija

051 668622
permaldoo@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje PERMAL, zaključna dela v gradbeništvu iz Črnuč se ukvarja z gradbeništvo.

Glajenje sten

Enega največjih učinkov pri prenovi stanovanja ali hiše najbolje dosežemo z osvežitvijo sten, podoba doma pa se povsem spremeni, ko bele stene postanejo barvite ali ko stare barvne odtenke zamenjajo novi. Obvezna osnova za uspešno in profesionalno slikopleskarstvo pa jeustrezna priprava podlage, ki se je, če nismo na tem področju strokovnjaki, pogosto lotimo napačno ali netemeljito. Pri Belpro gradnje, zaključna dela v gradbeništvu se priprave podlage, glajenja in kitanja sten lotimo profesionalno in v več korakih.

V prvi vrsti priprava podlage vključuje mehansko odstranjevanje vseh slabo oprijetih in odstopajočih ometov ali napihnjenih delov, kar opravimo z različnimi orodji: kovinsko lopatico, brusnim papirjem ali žično krtačo. Pri tem postopku odstranimo tudi vse ostale moteče elemente, kot so stare tapete, žebljičke in vijake iz sten, kjer jih ne boste več potrebovali. Morebitne kovinske materiale, ki bodo pleskani, obrusimo z brusnim papirjem.

Kovinske predele tako večkrat namažemo s temeljno barvo, kredaste in prašne stene pa z emulzijo, ki površino impregnira in utrdi. Pri betonskih površinah prav tako uporabimo emulzijo, lesene površine pa prepleskamo s temeljno barvo za les.

Betonske strope in stene gladimo v več slojih. S prvim slojem podlago zgladimo na grobo, z naslednjimi pa bolj fino. Glajenje izvedemo tako, da so stene in stropu ravni ter brez večjih prehodov. Če gre za glajenje ometanih površin, uporabljamo materiale v prahu ali že namešane materiale, namenjene takojšnji uporabi. Posušene stene je potrebno na koncu še obrusiti, omesti in posesati.

 

Izdelava fasad

Izdeljujemo jih iz

 • Jub,
 • Baumit,
 • Rofix,
 • Sto materialov.

 

Barvanje fasad

Z barvanjem fasade lahko hitro in preprosto polepšamo videz vaše hiše, hkrati pa zaščitimo ometpred delovanjem vremenskih vplivov in omogočimo pravilno delovanje izolacije hiše. Barvanje fasade je priporočiljvo vsakih 10 do 15 let, saj fasada sčasoma postane umazana, poškoduje se omet in barva rada tudi zbledi, poleg tega pa premaz po toliko letih tudi izgubi svojo vodoodbojnost. Za dolgoročno učinkovito delovanje vaše fasadne barve jo je torej potrebno obnavljati.

Pri Belpro gradnje, zaključna dela v gradbeništvu vam nudimo barvanje vseh vrst fasadnih površin in v udobju svojega doma lahko izbirate med več kot 1000 barvnimi odtenki priznanih slovenskih proizvajalcev. Uporabljamo samo kvalitetne materiale, ki vam bodo služili še vrsto let. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami zadovoljni, saj pri svojem delu vedno sledimo preverjenim postopkom dela, ki zagotovo prinesejo najboljše rezultate.

 

Poleg barvanje fasad in glajenje sten vam ponujamo tudi ostale gradbeniške storitve.

 • Davčna številka:
 • 83929240
 • Ime podjetja:
 • PERMAL, zaključna dela v gradbeništvu, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana-Črnuče
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si