Befit - Vaš kotiček zdravja, Mojca Cepuš s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4765/befitvaskoticekzdravjamojcacepussp1-1485508444.png
Befit - Vaš kotiček zdravja, Mojca Cepuš s.p.
Befit - Vaš kotiček zdravja, Mojca Cepuš s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4765/befitvaskoticekzdravjamojcacepussp1-1485508444.png 0 05 0

Povprečno od 233 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mojca Cepuš (+)

Valjhunova ulica 11, Ljubljana 1000, Slovenija

040 469 818
mojca@prehrana.info

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Befit, Mojca Cepuš s.p. s sedežem v Ljubljani in poslovno enoto v Celju, vam nudimo prehranski coaching, svetovanje glede motenj hranjenja in hujšanja ter sodelovanje s podjetji.

Ekipa

 • MOJCA CEPUŠ, svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka
 • ANJA PRISTAVEC, mag.inž.prehrane., svetovalka za prehrano pri diabetisu II, vodnik zdravega nakupovanja
 • ANDREJ CEPUŠ, inž. živ.preh., svetovalec za prehrano, hujšanje in reorganizacijo gostinske ponudbe

Na prvem srečanju se bomo z vami natančno pogovorili o vaših željah, morebitnih zdravstvenih težavah, pričakovanjih in ciljih. Predstavili vam bomo naš način dela in se pogovorili, kako bo potekalo sodelovanje.

Cena prvega posveta je 95eur. Cena vsakega nadaljnega posveta je 65eur.

Storitve


Hujšanje

Pri Befitu se od leta 2006 uspešno ukvarjamo s promocijo zdravega življenjskega sloga.

Smo specialisti za osebno prehransko svetovanje - osebni coaching. Pri nas je uspešno izgubilo težo in si izboljšalo kvaliteto svojega življenja že več kot 500 posameznikov.

Nudimo vam sestavo individualnih shujševalnih jedilnikov in program hujšanja pod strokovnim vodstvom – prehranski coaching.

Na prvem srečanju se bomo z vami natančno pogovorili o vaših željah, morebitnih zdravstvenih težavah, pričakovanjih in ciljih. Predstavili vam bomo naš način dela in se pogovorili, kako bo potekalo sodelovanje.
Po osnovnih meritvah in izpolnjenih obrazcih o vašem splošnem počutju in zdravju vam ocenimo splošno zdravstveno stanje in svetujemo primerne rešitve.

Ob natančnem držanju navodil ZAGOTAVLJAMO REZULTATE!


Prehranski coaching

Hujšanje pod strokovnim vodstvom  -  Befit prehranski coaching

Pri svojem delu dajemo zelo veliko poudarka na oseben odnos. Dobri rezultati, 33 % večji uspeh kot je povprečna uspešnost podobnih programov pripisujem ravno osebnem - coaching pristopu.

Izkušnje kažejo, da je ključ do uspeha na katerem koli področju v življenju in tako tudi na področju hujšanja ali optimizacije zdravja predvsem v vztrajanju pri dobrih odločitvah, ki ste jih sprejeli za dosego vaših ciljev. Ker se tega dobro zavedamo, vam v svoji ponudbi nudimo celosten pristop k izgubljanju teže ali izboljšanju vašega splošnega počutja. Celosten coaching pristop zavzema delo z osebnim svetovalcem za prehrano in sestavo dietnih jedilnikov, ki so prilagojeni vam, vašemu dnevnemu ritmu, hrani, ki jo imate radi in seveda vašim ciljem.

Po želji vam svetujemo tudi o športnih aktivnostih in sestavimo načrt treninga. Z vključitvijo v enega naših programov imate zagotovljen neomejen dostop do prehranskega coachinga tudi po zaključku programa.

 

Kaj pridobite s coaching programom?

 • Izgubo kilogramov od 0,5 do 1 kg na teden. Povprečje vseh naših klientov je -0,8 kg na teden.
 • Pogovor in strokovno svetovanje.
 • Oceno tveganja za nastanek sodobnih kroničnih obolenj.
 • Analizo in preusmeritev prehranjevalnih navad.
 • Pomoč pri postavitvi kratkoročnih in dolgoročnih ciljev.
 • Izdelava osebnega programa prehrane glede na vaše želje in zdravstveno stanje.
 • Tedenske preglede in oceno vašega napredka.
 • Svetovanje glede športnih aktivnosti.
 • Vsakodnevni celodnevni, celodnevni dostop, ves čas trajanja programa do osebnega trenerja preko tel. maila … za reševanje nepredvidenih težav.
 • Izobraževanje o temeljih in novih spoznanjih na področju prehrane.
 • Nadzor nad natančno izvedbo programa.
 • Spremembe programa glede na napredek ali vaše želje.
 • Profesionalni odnos, individualni pristop.
 • Praktična pomoč pri reorganizaciji prehranjevalnih navad (svetovanje o prehranskih artiklih, pomoč pri nakupu …).
 • Praktični nasveti in pomoč pri vzdrževanju teže.

 

Sodelovanje s podjetji

Pri Befitu se že več let uspešno ukvarjamo s promocijo zdravega življenjskega sloga.

Smo specialisti za  osebno prehransko svetovanje - osebni coaching. Pri nas je uspešno izgubilo težo in si izboljšalo kvaliteto svojega življenja že več kot 500 posameznikov.

Poleg coachinga redno izvajamo izobraževanja, predavanja, seminarje, delavnice ... za različne starostne in interesne skupine, od otrok v vrtcu do uslužbencev ter vodstvenih in vodilnih kadrov v različnih podjetjih, kot so Zavarovalnica Vzajemna, Zavarovalnica Maribor, Sava hoteli, Somatoline Cosmetic, Žito, Etol, Rio mere, Mercator, Mondalez, Bayern …

V večjih podjetjih kot so Zdravilišče Radenci, Primus hotel Ptuj, Helios … vodimo prenovo gostinske ponudbe in izobraževanje kuhinjskega in strežnega osebja ter pomoč pri marketinški predstavitvi novosti. Uvajamo načela še bolj zdrave prehrane ter posebej v ta namen sestavljene jedilnike, ki pomagajo gostom, da sledijo smernicam uravnoteženih obrokov.

 

Testiranje

Pri nas lahko opravite teste za intoletanco na živila ter osebno genetsko analizo.

DNK Analiza

Osebna genetska analiza temelji na pregledu DNK in podajanju ustreznih priporočil s področja zgodnje preventive in ustreznih ukrepov, s katerimi lahko zmanjšamo tveganje za razvoj bolezni, predvsem tistih, katerim smo zaradi našega genetskega zapisa bolj izpostavljeni. Na podlagi osebne genetske analize vam po potrebi sestavimo individualni prehranski načrt. Teste za nas opravlja GenePlanet.


Testi za intoleranco na živila

Po medicinskih statističnih podatkih je do 60 % ljudi podvrženih skritim 'alergijam' na hrano t.i. nutritivni intoleranci, ki lahko povzroči različne klinične simptome. Izrazitost simptomov, ki ste jih ob uživanju določene hrane opazili je lahko različna od posameznika do posameznika, pogosto pa opazimo skupne težave kot  so slabost, bruhanje, rdečica, izpuščaji, glavobol in napenjanje. Če ste pri sebi opazili katerega od zgoraj naštetih simptomov, je smiselno, da preverite ali nimate morda razvito intoleranco na določena živila.
Da ugotovimo na kaj ste intolerantni potrebujemo vzorček kapilarne krvi, nato pa določimo vrednosti IgG4 protiteles za vsako živilo posebej. Test lahko opravite pri nas, vaš vzorec bomo poslali v slovenski laboratorij Medicare plus. Rezultate testov dobimo treh dneh, pridobljene informacije, vam tudi pojasnimo in po potrebi sestavimo dietni jedilnik.

 

Naši jedilniki

V naših jedilnikih upoštevamo osnovne smernice zdravega prehranjevanja, katerim smo dodali izsledke lastnih izkušenj, pridobljenih z našimi strankami.

Vsekakor se trudimo, da so jedilniki kar najbolj prilagojeni vašemu okusu in prehrambenim navadam.

Naše diete so sestavljene po spodaj opisanih principih. Možna so manjša odstopanja glede na vaše želje, potrebe in zdravstveno stanje. Najprej pa poskrbimo za ustrezno število obrokov, to je 4 do 6 na dan.


Pravilno razmerje vnosa živil:

 • beljakovine 20-30 %
 • maščobe 15-25 %
 • ogljikovi hidrati 55-60 %
 • vlaknine 30-50 g / dan

 

Motnje hranjenja

Motnje hranjenja so bolezen, ki jo je potrebno primerno obravnavati.

Pri Befitu že več let uspešno sodelujemo s terapevti iz Centra za krepitev jaza, strokovnjaki geštalt psihoterapije.
Naše delo s klienti, ki imajo motnje hranjenja, ni psihološko-terapevtsko delo, pač pa prehranska podpora bolniku, pri ponovnem odkrivanju zdravega in uravnoteženega načina prehranjevanja.

 

Študentska praksa

Študentje biotehniške fakultete in podobnih smeri lahko pri nas opravlja obvezno študentsko prakso.

Na praksi se študenti naučijo osnove prehranskega coachinga, prav tako pa pomagajo pri rednemu delu v podjetju.

 

Cenik

 

Vir

Lokacije podjetja
Valjhunova ulica 11, Ljubljana 1000, Slovenija

PE BEFIT - CELJE - Ljubljanska cesta 50a, Celje 3000, Slovenija
 • Davčna številka:
 • 66250692
 • Ime podjetja:
 • Prehransko svetovanje, Mojca Cepuš s.p.
 • Občina:
 • Celje
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 108

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si