Barka Ljubljanica, izleti in prevozi turistov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1587/barkaljubljanica12-1461841917.jpg
Barka Ljubljanica, izleti in prevozi turistov
Barka Ljubljanica, izleti in prevozi turistov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1587/barkaljubljanica12-1461841917.jpg 5 05 1

Povprečno od 24 ocen

Vaša ocena

Breg 2, Ljubljana 1000, Slovenija

041 386 945
info@barka-ljubljanica.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naša osnovna naloga Barke Ljubljanica je omogočiti vsem ljudem ogled mesta Ljubljana z leseno barko iz vodne perspektive. Poleg tega nudimo prevoze turistov, skupin, zaključenih družb v Barje, vse do Podpeči in nazaj. V udobni vožnji na leseni barki vam pripravimo enostavne a okusne prigrizke za prijetnejši čas plovbe, lahko pa poskrbimo za popolno pogostitev za najzahtevnejše. S svojim poslanstvom, ponudbo in pristopom, ter zgodbo, ki nastaja skupaj z vami, ponujamo in se trudimo zagotavljati maksimalne užitke plovbe po Ljubljanici

 

Potek vožnje

Izlet z barko traja 45 minut. Najprej se peljemo z Brega proti toku mimo izliva Gradaščice v Ljubljanico ter Hradeckega mostu. Pogled se odpre na novo urejena nabrežja, do Špice, kjer se odcepi Gruberjev prekop. Pri Livadi in veslaškem klubu barka obrne nazaj v smeri toka Ljubljanice. Odpre se čudovit pogled na Grad, Prule, staro mestno jedro, Čevljarski most, Frančiškansko cerkev in Tromostovje ter Plečnikovo tržnico. Še posebej zanimiv je pogled na baročne hiše ter množico mostov, kot na primer Šentjakobski, Prulski, Mesarski, Žitni ter posebno zanimiv z vodne perspektive, Zmajski most.

 

O ladjici

Barka je namenjena za prevoz potnikov po mirnih vodah. Spekter uporabnosti plovila je zelo širok. V osnovi  je bilo plovilo projektirano za prevoz potnikov po Ljubljanici. Čez dan v glavnem barka služi kot hidrobus, zvečer pa jo hitro lahko prilagodimo v plovilo za zabavo. Zaradi specifične konstrukcije centralnega dela čolna, ki meri cca. 30m2, je prilagodljivost velika in zavisi od zahtev in trenutnih potreb dejavnosti na barki.

 

Vodenja

V sodelovanju z društvom vodnikov Slovenije vam pomagamo najti najbolj primernega vodnika/co za vaše goste. Klasično ali razgibano, poznavalsko in simpatično, vam naši vodniki pokažejo mesto ali reko, v večih svetovnih jezikih.

 

Organizacija pogostitev

Posebna ponudba:

  • romantične vožnje s pogostitvijo penine za dve osebi 30€.

 

Ponudbo pripravimo na podlagi povpraševanja za vsako stranko posebej.

 

Urnik voženj

Zimski čas (November - Januar) - od 11.00 do 21.00 ure.

April: po dogovoru

Poletni čas (Maj - Oktober) - od 10.00 do 21.00 ure.

 

Prevoz potnikov po blejskem jezeru

Kot pravijo: "Niste bili na Bledu, če si niste privoščili blejsko kremno rezino in se s tradicionalno blejsko pletnjo odpeljali na otok pozvoniti na zvon želja".

Prav s tako pletnjo vas skozi vse leto lahko pripeljemo na otok, tam počakamo, da si ogledate vse znamenitosti, nato pa vas odpeljemo nazaj na željeno lokacijo oz. pristanišče. Pletnarji so stalno prisotni v vseh pristaniščih okoli jezera.

Za rezervacijo porok, najavo večjih skupin, zaključenih družb, šolskih otrok in mladostnikov, vas prosimo, da se predhodno najavite. Prav tako je potrebno najaviti skupine s posebnimi zahtevami, da je možno zagotovili varen in kvaliteten prevoz na blejski otok in nazaj. Popusti in ostale ugodnosti so stvar vsakega prevoza posebej.

 

Ročna izdelava plovil

Izdelava lesenih plovil

V podjetju JEZERNIK Anže Logar s.p. izdelujemo poleg tradicionalnih tudi vsa ostala plovila po željah in potrebah kupcev. Naš proizvodni program zajema široko paleto vseh vrst lesenih čolnov. Najraje se odločamo za izdelavo lesenih plovil po željah kupca.

Poleg servisiranja in svetovanja pri individualni gradnji vam izdelamo tudi ostalo čolnarsko opremo in pripomočke, ki so potrebni za varno in zabavno plovbo. Več pod rubriko izdelki.

 

Servis in svetovanje

Na podlagi izkušenj in pridobljenega formalnega znanja na področju gradnje lesenih plovil, vam nudimo strokoven servis za vaš lesen čoln. Več pod rubriko servis.

Nakup in obnova lesenega plovila zahtevata za pravo odločitev tehtne argumente. V našem podjetju vam pri nakupu in obnovi lesenega plovila svetujemo kaj je za vas najbolje. Več pod rubriko svetovanje.

 

Ekologija

Z nakupom lesenih plovil, skrbimo za naše okolje. Leseni izdelki dajejo potrošniku moč, s katero lahko vpliva na dogajanje v svetu na področju globalnega segrevanja. Z uporabo lesenih plovil pripomoremo k zmanjšanju izpustov CO2 v ozračje, saj ostane vezan do konca v izdelku.Vir

  • Davčna številka:
  • 27722171
  • Ime podjetja:
  • Jezernik, gradnja plovil, Anže Logar s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si