Baldrijan d.o.o., naravne zeliščne kreme, geli in prehranska dopolnila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5408/baldrijandoonaravnezeliscnekremegeliinprehranskadopolnila-1491199085.jpg
Baldrijan d.o.o., naravne zeliščne kreme, geli in prehranska dopolnila
Baldrijan d.o.o., naravne zeliščne kreme, geli in prehranska dopolnila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5408/baldrijandoonaravnezeliscnekremegeliinprehranskadopolnila-1491199085.jpg 0 05 0

Povprečno od 276 ocen

Vaša ocena

Ulica Mirka Vadnova 19, Kranj 4000, Slovenija

04 2043076
080 35 42
05 9015222
info@baldrijan.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Baldrijan, trgovina, d.o.o. iz Kranja je trgovina s ponudbo izdelkov za zdravo življenje. Pri nas lahko kupite naravne zeliščne kreme in gele, prehranska dopolnila ter magnetni nakit in magnetne vložke.

Obiščite Baldrijan, za boljši vsak dan.

Uporaba tradicionalnih spoznanj v sodobnem času konkurira tehnološko visoko razviti farmacevtsko-kozmetični industriji. Mi se priključujemo temu trendu s kolekcijo "Natural old recipes", serijo naravnih izdelkov, ki temeljijo na največji količini visokokakovostnih rastlinskih olj, na primer mandljevega, jojobinega, hladno stisnjenega oljčnega ter kakavovega masla in podobno.

Kolekcija Natural old recipes temelji na principu tradicionalne uporabe zdravilnih zelišč oziroma izvlečkov aktivnih in spremljajočih sestavinah s kombiniranjem preizkušenih zdravilnih zelišč in najboljših metod ekstrakcije (pridobivanje rastlinskih izvlečkov) z modernimi tehnološkimi procesi, ki ohranjajo popolnost in dragoceno vrednost aktivnih snovi.

 

V podjetju Baldrijan d.o.o. smo poleg lastne linije Natural old recipes, zelo ponosni tudi na preostalo ponudbo:

 • Naš zeliščno masažni gel je izdelek, na katerega prisegajo številni uporabniki. Njegova kvalitetna vsebina in širok spekter delovanja pomagata pri lajšanju številnih težav.
 • Magnetni nakit za izboljšanje cirkulacijo krvi v telesu, zmanjšuje raznovrstne bolečine, izboljšuje se koncentracija, razpoloženje, spanec in seveda energetski nivo v telesu. Idealna rešitev kako lep okrasek združimo z koristnim (magnetnim delovanjem).
 • Prehranska dopolnila kot so Koencim Q10, Omega 3-6-9, Zaviralec apetita, ter Artičoka in gingseng (edino prehransko dopolnilo s kombinacijo teh dveh sestavin na trgu trenutno).
 • Revitalizator mavrica Bio5e - zrak čisti, vlaži, ionizira, razkužuje in nudi učinke naravne aromaterapije. Poleg nudimo tudi kolekcijo Bio5e olj čudovitih vonjev.

 

Iz ponudbe:

 

Zeolit

Zeolit je kamnina vulkanskega izvora katere nastanek sega miljone let v preteklost. Sestavljen je iz različnih mineralov, med katerimi ima glavno vlogo klinoptilolit. Pomembno je vedeti, da je zaradi razlik v temperaturi, geografskem poreklu, in drugimi pogoji, ki so vplivali na kemijsko reakcijo med vodo, lavo, pepelom in zrakom med značilnostmi, sestavi in kakovosti zeolitov prišlo do razlik. Kasnejši geomehanski in geofizikalni vplivi so oblikovali skoraj 300 vrst zeolitov z lastnostmi, kakršne poznamo danes. Poznamo 276 vrst naravnih zeolitov, ki se nahajajo v različnih oblikah. V medicinske namene se uporablja le kristalna oblika zeolita, med minerali je najpomembnejši klinoptilolit.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 15:00
Torek
09:00 - 15:00
Sreda
09:00 - 15:00
Četrtek
09:00 - 15:00
Petek
09:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 35014164
 • Ime podjetja:
 • Baldrijan, trgovina, d.o.o.
 • Občina:
 • Kranj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 86

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si