Avtostoritve Rogelj

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/228/avtostoritverogelj-1487856254.jpg
Avtostoritve Rogelj
Avtostoritve Rogelj https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/228/avtostoritverogelj-1487856254.jpg 0 05 0

Povprečno od 206 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jernej Rogelj (+)

Podpeč 9, Podpeč 1352

01 3633270
041 906 129
avtostoritve.rogelj@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Avtostoritve Rogelj vam ponujamo celostne storitve na področju servisiranja vozila in odpravljamo še tako zapletene napake, ki se pojavljajo na vseh vozilih. Prizadevamo, da je storitev opravljena hitro, cenovno ugodno in predvsem kvalitetno.

Danes podjetje opravlja svoje storitve v štirih sodobno opremljenih delovnih prostorih. Paleta storitev se je iz avtokleparstva in avtoličarstva z novo poslovno enoto v Kočevju razširila tudi na avtoservis, vulkanizerstvo, avtooptiko in diagnostiko vozil. Storitve na vozilih se opravljajo z najboljšim orodjem in materialom, zato imamo lastno mešalnico barv GLASURIT.

Podjetje sodeluje z mnogimi podjetji po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini. Veliko tovornjakov, ki se vozi po naših cestah, je lepih na pogled tudi zaradi strokovno opravljenega dela podjetja Avtostoritve Rogelj d.o.o.

Samo po sebi pa govori tudi dejstvo, da ima direktor Jože Rogelj opravljena dva mojstrska izpita, ter da ima podjetje pridobljen Moder certifikat slovenske kakovosti.

Avtoservis

Ponujamo vam celostne storitve na področju servisiranja vozila in odpravljamo še tako zapletene napake, ki se pojavljajo na vseh vozilih. Zavedamo se, da je vozilo zelo pomembno v vašem vsakdanjem življenju, zato si prizadevamo, da je storitev opravljena hitro, cenovno ugodno in predvsem kvalitetno.

 

Avtokleparstvo

V naših avtokleparskih delavnicah vam s primerno opremo, znanjem ter izkušnjami popravimo vozilo tako, da bo izgledalo kot, da se ni zgodilo popolnoma nič. Naše avtokleparske delavnice so posebej specializirane za različna popravila tovornih ter dostavnih vozil, seveda pa brez težav odpravimo tudi manjše poškodbe na osebnih vozilih.

 

Avtoličarstvo

Sama priprava in avtoličarska dela so za naše vrhunsko usposobljene strokovnjake nekaj vsakdanjega. Z nami boste preprosto zadovoljni, saj bo vaše vozilo ponovno zasijalo kot novo. Nudimo avtoličarske storitve tako vaših osebnih, kot tudi tovornih vozil z vrhunskim orodjem in materialom.

 

Avtooptika

V našem podjetju se zavedamo, da je varnost na cesti pomembna, zato vam ponujamo vrhunsko opremo za avtooptiko, optiko tovornih vozil in ostalih vozil. Strokovno znanje naših zaposlenih bo vaše vozilo natančno diagnosticiralo in opravilo potrebno avtooptiko za brezskrbno vožnjo na cesti.

 

Menjava vetrobranskega stekla

Nikakor ni to tako velik servis, kot mogoče pričakujete. Menjava vetrobranskega stekla namreč traja le 30 minut. Vetrobransko steklo mora biti zamenjano profesionalno in natančno, saj lahko v nasprotnem primeru ponovno ogroža vaše zdravje in druge udeležence v prometu.

V naših delavnicah podjetja Avtostoritve Rogelj vam nudimo vrhunske pripomočke, opremo in seveda izobražen kader za menjavo vetrobranskih stekel. V primeru, da je poškodba večja kot kovanec za dva evra, je zamenjava stekla nujno potrebna. Prisegamo na kakovost, zato poškodovano vetrobransko steklo zamenjamo za steklo najboljših svetovnih proizvajalcev. Pri tem uporabljamo najboljša vrhunska lepila, ki zagotavljajo varnost in maksimalno kvaliteto celotne zamenjave.

 

Pregled, popravilo in polnjenje avto klime

Redno servisiranje avto klime je nujno potrebno za pravilno delovanje zraka v avtomobilu. Kadar pričnete čutiti, da klima kljub temu, da je prižgana, ne ohladi dovolj, potem je vsekakor potreben pregled. V naših vrhunsko opremljenih delavnicah vam bodo naši strokovnjaki pregledali in diagnosticirali težavo. Seveda vam svetujemo, da opravljate redne preglede klime.

Ste vedeli, da je v povprečju klimatsko napravo potrebno napolniti vsake dve leti? Pri tem pa zamenjati sušilne filtre na krogotoku? Vse to in še več boste izvedeli od naših strokovnjakov, ki vam bodo svetovali in napolnili klimatsko napravo tako, da se boste še naprej udobno vozili.

 

Popravilo toče

V podjetju Avtostoritve Rogelj, vam nudimo najsodobnejšo opremo, s katero bomo vaše vozilo ponovno usposobili in polepšali. Popravimo še tako zahteven material in veliko število udrtin zaradi toče. Cenjene stranke, ki pripeljejo poškodovan avtomobil, so z nami vedno znova zadovoljne. Vsekakor pa je to naša glavna in najbolj pomembna motivacija.

Zaradi tega vam nudimo naše strokovnjake na tem področju, ki bodo škodo popravili tako, kot da se ni prav nič zgodilo.

 

Servis motornih koles in skuterjev

Nudimo celostno storitev, od generalnega servisiranja, rednega vzdrževanja in strokovnega popravila pa do menjave pnevmatik ter vulkanizerske storitve in nameščanja različne dodatne opreme, priskrbimo pa vam tudi rezervne dele, ki jih potrebujete za vaš motor ali skuter.

 

Vulkanizerstvo

V podjetju Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 prisegamo na zadovoljstvo stranke, kvaliteto, strokovnost in seveda varno pot na cesti. Zaradi tega je ena izmed naših glavnih dejavnosti tudi vulkanizerstvo, brez katere vaše vozilo enostavno ne bi bilo varno na cesti. Pnevmatike so ključnega pomena za varnost na cesti, zato jih moramo redno kontrolirati ter menjati glede na letne čase oziroma razmere na cestah.

 

Tovorna vozila

 

Pogodbeni servis za zavarovalnice

Za navede zavarovalnice opravljamo uradne cenitve škod, ki jih na servisu opravimo na podlagi strokovnega dela.

 • Triglav,
 • Zavarovalnica Maribor,
 • Tillia,
 • Adriatic Slovenica,
 • Ergo.

 

Dosegljivi smo na dveh lokacijah:

POSLOVNA ENOTA KOČEVJE

Podjetniško naselje 15, 1330 Kočevje

Delovni čas:

 • ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00
 • sobota: po predhodni najavi
 • nedelja, prazniki : zaprto

Telefon: 01/ 895-10-33

Mobi: 031 636 566

Fax: 01/ 895-95-02

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

POSLOVNA ENOTA PODPEČ

Podpeč 9, 1352 Preserje

Delovni čas:

ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00

sobota : 07.00 - 12.00

nedelja, prazniki : zaprto

Mobi: 041 906 129

Fax: 01/ 3631-423

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Vir

Lokacije podjetja
Podpeč 9, Podpeč 1352

AVTOSTORITVE ROGELJ D.O.O. PE KOčEVJE - Podjetniško naselje Kočevje 15, Podjetniško naselje Kočevje 1330, Slovenija     031 636 566
Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
07:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
Priponke
 • Davčna številka:
 • 19955065
 • Ime podjetja:
 • Avtostoritve Rogelj avtokleparstvo in trgovina, d.o.o.
 • Občina:
 • Brezovica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Hrvaščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si