Avtoprevozništvo Peinkiher

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2554/avtoprevoznistvopeinkiher1-1466160194.png
Avtoprevozništvo Peinkiher
Avtoprevozništvo Peinkiher https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2554/avtoprevoznistvopeinkiher1-1466160194.png 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boštjan Peinkiher (+)

Ulica Kirbiševih 4g, Maribor 2000, Slovenija

02 4618114
041 662 897
02 4617372
info@peinkiher.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Transport in logistika Peinkiher s.p. je zasebno podjetje v lasti Peinkiher Marjana, samostojnega podjetnika. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1976 in tako že vrsto let uspešno posluje na področju raznih prevozov po Sloveniji in v tujini, kar pa je tudi osrednja dejavnost podjetja. Sicer se podjetje ukvarja še s posredovanjem prevozov in varnostnim svetovanjem, za katero si je pridobilo ADR standard, ki postavlja določila o prevozu nevarnih snovi.

V podjetju je ob lastniku in direktorju podjetja zaposlenih enajst ljudi, ki vršijo predvsem prevoze v mednarodnem prometu po Evropi in tudi izven nje. Avtoprevozništvo Peinkiher ima v lasti 9 tovornih vozil z različnimi lastnostmi. Najpogostejše relacije so v države: Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Madžarska, Češka, Velika Britanija,… Vselej pa je na razpolago eno tovorno vozilo za prevoze po Sloveniji. Podjetje opravlja med drugimi tudi prevoze nevarnih snovi, gotovih izdelkov. Imamo vpeljan sistem menjalnih kesonov (na kesonih lahko tudi skladiščimo).    

Cilj podjetja je zvišati kakovost storitev in celotnega poslovanja, kar pomeni tako logistike kot primarne dejavnosti, kot tudi posredovanja prevozov in svetovanja, ki se v podjetju odražata kot nekakšna stranska procesa. V podjetju so tudi ekološko osveščeni, zato kar se le da strmijo k okolju prijaznemu voznemu parku in izvajanju dejavnosti. V načrtu imajo tudi posodobitev in širitev voznega parka s tako imenovanimi ekološkimi vozili. Za samo operativno dejavnost podjetja pa načrtujejo zamenjavo informacijske tehnologije – računalnikov in ostalega. Za rešitev problema pri manjših pošiljkah in dostavi do strank, imajo v načrtu tudi izgradnjo manjšega skladišča za začasno skladiščenje, kar bi poenostavilo delo in tudi znižalo stroške poslovanja.

V letu 2004 smo tudi dobili dovoljenje od ministerstva za okolje za prevoz odpadkov in nevarnih odpadkov. št. 90.021

Smo tudi v pripravi ISO standarda.

 

Storitve

Začetkom 2010 smo razširili našo glavno dejavnost na prodajo olja in maziva.
Postali smo generalni uvoznik za nemško podjetje PENTOSIN, katero je med vodilnimi dobavitelji za prvo tovarniško polnjenje ( FIRST FACTORY FILL ) najboljših avtomobilnih znamk.

 

Vozni park

 • Scania prikoličar na blazinah,
 • Scania sedlasti vlačilec na blazinah,
 • Volvo prikoličar na blazinah.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 10843850
 • Ime podjetja:
 • Trgovina, promet, svetovanje in druge poslovne dejavnosti Boštjan Peinkiher s.p.
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si