Avtomobilski-nadstreski.si, Armat d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4997/avtomobilskinadstreskisiarmatdoo1-1487584126.png
Avtomobilski-nadstreski.si, Armat d.o.o.
Avtomobilski-nadstreski.si, Armat d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4997/avtomobilskinadstreskisiarmatdoo1-1487584126.png 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kočevarjeva ulica 2, Novo mesto 8000, Slovenija

07 3933400
051 373 304
07 3933419
nadstreski@armat.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Armat d.o.o., ki se ukvarja s kakovostnim projektiranjem in izvedbo montažnih objektov, je bilo ustanovljeno leta 1993. S trudom in vrhunskimi kadri smo postopoma uresničili zgodbo o uspehu, ki se še naprej razvija skupaj s širjenjem naših dejavnosti. Primarno podjetje je preraslo v širšo Skupino Armat, ki na trgu zagotavlja vrhunske rešitve, kot so energetska sanacija objektov jeklene konstrukcije, fasadni elementi, strešne kritine, oblikovanje pločevin, nadstreški za avtomobile in mnogo drugih spremljajočih dejavnosti.

Ena naših ključnih prednosti je odlično strokovno podkovana ekipa, ki je bila vsa ta leta ključno gonilo napredka. Vedno se namreč potrudimo, da prisluhnemo željam naših kupcev in temu primerno tudi nadgrajujemo svojo ponudbo in dejavnosti. V zadnjih letih smo ponudbo avtomobilskih nadstreškov dodatno razširili, predvsem pa v najnovejše rešitve implementirali vse dobre prakse, da vam lahko ne glede na vaše potrebe in tip objekta zagotovimo največ.

 

Tipi nadstreškov

Avtomobilski nadstrešek je ena izmed najbolj optimalnih rešitev za zaščito vaših avtomobilov pred vremenskimi vplivi. Učinkovito namreč varujejo pred točo, snegom, dežjem in žgočim soncem, zagotavljajo pa tudi zaščito pred močnimi sunki vetra, ledom in zmrzaljo ter vam tako zagotovijo maksimalno udobje. Izbirate lahko med različnimi izvedbami in celostnimi rešitvami, ki so po meri prilagojene vašemu objektu ter prostoru, ki ga imate na voljo.

Avtomobilski nadstreški Armat vam zagotavljajo številne prednosti, saj so enostavni za vzdrževanje in jih odlikuje dolga življenjska doba, naše zadovoljne stranke pa so navdušene tudi nad strokovno izvedbo in prijaznimi svetovalci, ki vam že ob začetku sodelovanja pomagajo, odgovorijo na vsa vprašanja ter svetujejo glede optimalne izbire.

 

Dodatne storitve

V podjetju Armat na prvo mesto postavljamo vaše želje in ena od naših pomembnih odlik je tudi prilagodljivost. Tako smo vam pripravljeni iti naproti in poleg osnovne ponudbe zagotoviti tudi dodatne storitve.

Poleg nadstreškov, vrtnih lop, paviljonov in ograj lahko poskrbimo za izvedbo dodatnega vrtnega objekta ali vam pomagamo pri snovanju celostne rešitve. Npr. betonsko škarpo vam lahko oblečemo v pločevino, zapremo nadstrešek z okrasnimi lesenimi letvicami, poskrbimo za kakšno manjšo sanacijo oz. predlagamo možne rešitve za izboljšave ter vam posredujemo preverjene kontakte.

Mnogo celostnih storitev za prenovo okolice vašega doma lahko izberete tudi iz proizvodnega programa podjetja Armat.

Pohvalimo se lahko tudi z večletnimi izkušnjami z gradnjo večjih objektov, industrijskih objektov, hal, trgovskih centrov, energetskih sanacij objektov, ipd

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 77264517
 • Ime podjetja:
 • Armat trgovska, proizvodna in storitvena dejavnost d.o.o.
 • Občina:
 • Novo mesto
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 109

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si