Avtomehanika Vidmar, Aleš Vidmar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4162/avtomehanikavidmaralesvidmarsp15-1478687319.jpg
Avtomehanika Vidmar, Aleš Vidmar s.p.
Avtomehanika Vidmar, Aleš Vidmar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4162/avtomehanikavidmaralesvidmarsp15-1478687319.jpg 0 05 0

Povprečno od 135 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleš Vidmar (+)

Šukljetova ulica 11, Novo mesto 8000, Slovenija

040 328 687
ale.vidmar86@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Avtomehaniki Vidmar, Aleš Vidmar s.p. iz Novega mesta vam nudimo celovite servisne storitve za osebna in lahka gospodarska vozila..

Redni servis je za vaš avtomobil zelo pomemben, saj podaljšuje njegovo življenjsko dobo ter pripomore k zanesljivejšemu in varnejšemu delovanju. V naši delavnici servisiramo in vzdržujemo vozila praktično vseh znamk. Še posebej smo specializirani za vozila Renault.

Naša servisna ponudba obsega pregled vozila, popravilo pokvarjenih oz. okvarjenih delov, pregled tekočin v avtomobilu, menjavo olja in filtrov, priklop vozila na računalnik, pregled avtoelektrike, pripravo vozila na tehnični pregled, polnjenje klime, …

Ob zahtevnejših okvarah in prometnih nezgodah je običajno potrebna vleka vozila do naše delavnice ali po vaši izbiri. Vleko izvajamo z svojim vozilom in ustrezno opremljeno prikolico, ki razpolaga z opremo za učinkovito zavarovanje vašega vozila med prevozom.

Medtem ko je vaš avto v popravilu, vam nudimo uporabo nadomestnega vozila.

  • Davčna številka:
  • 45320896
  • Ime podjetja:
  • Avtomehanika Vidmar, Aleš Vidmar s.p.
  • Občina:
  • Novo mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si