Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1654/logopapez-1462349273.png
Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež
Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1654/logopapez-1462349273.png 0 05 0

Povprečno od 209 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nina Potokar Papež (+)

Podjelše 2, Kamnik 1241, Slovenija

01 8391169
031 683 016, 041 683 016
01 8317166
info@avtolicarstvo-papez.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež je družinsko podjetje s tradicijo, ustanovljeno leta 1986, s sedežem na Podjelšah – Kamnik. Naša glavna storitvena dejavnost so avtoličarske in avtokleparske storitve za vse znamke osebnih, tovornih kot tudi motornih in gradbenih vozil. Sklenjene imamo tudi pogodbe z vsemi zavarovalnicami. Opiramo se na izkušnje in znanje ter dajemo velik poudarek na profesionalno in kvalitetno opravljeno storitev. Znanje neprestano nadgrajujemo z novimi tehnologijami na področju barv, lakov ter tehnike njihove uporabe.

Naša vizija:

 • zagotavljanje visoko kvalitetnih storitev v dogovorjenih rokih
 • prisluhniti strankinim željam
 • konkurenčne cene
 • slediti novostim na trgu

Znanje nenehno nadgrajujemo, saj zaposlene ves čas dodatno izobražujemo. Delavci so pozitivno naravnani in imajo izkušnje za izvedbo najzahtevnejših popravil z najnovejšo tehnologijo in materiali. Radi sprejmemo v naš obrat tudi mlade iz šole, ki opravljajo obvezno šolsko prakso.

Radi podpiramo lokalni šport in podpiramo KGT Papež, Tekaški pokal občine Kamnik ter Zimsko ligo na Sveti Primož. Bili smo ponosni sponzor Svetovnega prvenstva na Veliko planino in bomo ponovni priredili Evropsko prvenstvo v gorskih tekih na Veliko planino leta 2017.

Naš slogan: "Ko v nesreči nisi sam … Ponujamo vam pomoč in usluge!"


Ponujamo:

 • avtoličarstvo,
 • avtokleparstvo (ravnalna miza),
 • popravila vseh vrst platišč,
 • računalniška diagnostika vozila (resitiranje motorja)
 • pregled, diagnoza in polnjenje klimatskih naprav ter dezinfekcija klimatske naprave,
 • peč USI (brizgalna komora),
 • popravilo vozila preko zavarovalnic Triglav, Ergo, Grawe, Adriaticslovenica, Generali,
 • samostojno cenitev vozila za zavarovalnico Sava in Ergo,
 • nadomestno vozilo v času popravila,
 • mešanje barv – lastna mešalnica barv DUPONT, MIPA,
 • poliranje žarometov,
 • ročno pranje in globinsko čiščenje vozil,
 • hitri servis osebnih vozil,
 • pregled – priprava vozil za tehnični pregled,
 • restavriranje starih vozil (starodobniki),
 • popravila toče brez lakiranja,
 • menjava vetrobranskega stekla in ponovna zaprositev za vinjeto,
 • popravilo plastike,
 • priprava avtomobila za prodajo.

 

S pomočjo podizvajalcev ponujamo:

 • avtoelektrična dela,
 • avtotapetniška dela,
 • avtovleka,
 • optične meritve,
 • vulkanizerska dela,
 • izdelava in lepljenje nalepk,
 • peskanje vozil in platišč,
 • izdelava in montiranje parkirnih senzorjev.

 

POPRAVILO ODBIJAČEV

Pri nas opravljamo kvalitetna popravila plastike. Pri tovrstnih popravilih uporabljamo različne postopke od lepljenja, varjenja in zalivanja. Pred lakiranjem podlago pripravimo s posebnimi materiali, ki so namenjeni popravilu in zaščiti PVC materialov. Izvajamo tako celotno kot tudi delno ali repareturno ličanje odbijača.

 

AVTO ZA PRODAJO

Z globinskim čiščenjem, poliranjem, ročnim pranjem vozila in popravo prsk z barvo avto pripravimo za prodajo.

 

POLIRANJE ŽAROMETOV

Odstranjevanje oksidiranih plasti, risov in ostalih nepravilnosti ter poliranje do polne prosojnosti.

 

RESTAVRIRANJE STARODOBNIH VOZIL

Ni posebnega pravila, kje začeti z razstavljanjem. Pri nas se običajno lotimo najprej z razstavljanja odbijačev, blatnikov, luči in stekel. Ko smo vse to odstranili, se lotimo vozila znotraj in odstranimo še sedeže, tapete in strop. Potem je na vrsti ločevanje karoserije od podvozja, odstranitev motorja in menjalnika ter električne napeljave. Ko se vozilo razstavi, običajno lastniki želijo tudi na novo oblečene sedeže, tapete in strop. Za vse to se še v naprej dogovorimo s kooperanti: za nove prevleke sedežev, barve blaga in podobno, da je vse narejeno pravočasno. Prav tako smo že poskrbeli za naročilo nadomestnih delov, za katere že vemo, da jih je treba zamenjati.

 

HITRI SERVIS OSEBNIH VOZIL

Izvajamo strokovni pregled vseh vrst osebnih vozil in vam ga pripravimo na tehnični pregled.

 

POLNJENJE KLIMATSKIH NAPRAV

Pregled, diagnoza, popravilo in polnjenje klimatskih naprav ter dezinfekcija klimatske naprave.

 

MENJAVA VETROBRANSKEGA STEKLA

Nudimo zamenjavo in popravilo vetrobranskih stekel, kjer uredimo vse potrebno za pridobitev nove vinjete. Menjavo opravimo v tekočem dnevu.

 

POPRAVILO TOČE

Popravila škode, ki jo na vozilih pusti toča, izvajamo s hladnim postopkom brez lakiranja. Pri takem popravilu ostaja nanos laka enak. Ravnanje poškodovanih delov od udarcev toče s sistemom na izvlek (točkovno lepljenje na poškodovana mesta), tudi v tem postopku ostane debelina laka ista. V kolikor so poškodbe prevelike za omenjena postopka popravila, popravilo izvedemo po klasičnem postopku z lakiranjem.

 

AVTOKOZMETIKA VOZILA

Izvajamo temeljito poliranje (osnovno, silikonsko ali stekleni premaz), voskanje, ročno pranje in globinsko čiščenje osebnih in tovornih vozilih. Izvajamo poliranje s trikratno obdelavo: groba pasta, fina pasta in silikonski premaz. Po opravljenem globinskem čiščenju notranjosti vozila in poliranju pridobite na izgledu in zaščiti laka.
Nasvet: Vsem lastnikom vozil svetujemo poliranje oz. odstranjevanje zračne rje vsaj vsakih 24 mesecev. Za nova vozila svetujemo voskanje notranjih delov karoserije, ki so najbolj izpostavljeni koroziji. Za rabljena vozila je priporočljivo odstraniti zračno rjo, sanirati manjših nepravilnosti na površini laka, globinsko in ročno poliranje ter izvesti profesionalni premaz za dolgotrajno površinsko zaščito laka.

 

MEŠANJE BARV

V lastni mešalnici barv pripravimo barve identične originalom, lahko pa si izberete barvo po vaši želji. Namešamo vam barvo tudi za manjša popravila na vaših vozilih (praske, pikice). Na vsakem vozilu se nahaja barvna koda vašega vozila. Barvo je najlažje pripraviti, če poznamo to kodo (tudi ujemanje z obstoječo barvo je najboljše). Seveda pa pripravimo barvo tudi v primeru, ko koda ni znana. Potrebujemo vzorec barve in znamko avtomobila in bo lak v nekaj urah pripravljen. Razpolagamo z vsemi barvnimi toni za vsa osebna, tovorna vozila in motorna kolesa na vodni osnovi. Barve in laki so na vodni, okolju prijazni osnovi. So visoko odporni na vremenske vplive in so kvalitetno narejeni s strani svetovno priznanih proizvajalcev kot so DUPONT in MIPA. Mešamo tudi tone v RAL lestvici z možnostjo izdelave v mat, polmat in visokem sijaju z možnostjo fine ali grobe strukturne granulacije. Ponujamo možnost mešanja tudi polyvretanskega in epoxi laka v vseh barvnih kombinacijah.

FlasChrome predstavlja zadnji tehnološki napredek v razvoju efekt barve z optimalnim izgledom kroma, inoxa ali poliranega aluminija.

 

AVTOLIČARSKE STORITVE

Vsa avtoličarska dela temeljijo na visoko kvalitetnih materialih. Najprej odpravimo rjo z brušenjem, nato predel zaščitimo s temelji. Temelji (zaščita proti rji) in predlaki so na dvokomponentni osnovi kakor tudi vsi zaščitni antikorozijski premazi in mase (tesnilne mase najboljših proizvajalcev). Nato nanesemo predlak, ga zbrusimo do gladkosti. Avto zapeljemo v brizgalno, lakirno-sušilno komoro, kjer vozilo poličamo in ga sušimo na 60 °C. Izvajamo tudi ostala ličarska dela kot so brizganje PVC spojlerjev, PVC dodatne opreme, zunanjih PVC ogledal v barvi vozila. Lakiramo tudi kovinske predmete, alu platišča, kovinske konstrukcije in lesene elemente, ograje, radiatorje, kolesa, motorna kolesa, PVC ohišja motornih koles, bencinske rezervoarje, čelade itd.

 

POPRAVILO VOZILA

Opis postopka popravila vozila

Vozilo najprej zapeljemo v kleparsko delavnico, kjer se izvede popis škode. To pomeni, da pregledamo, katere dele je potrebno zamenjati ali popraviti. Potrebne dele naročimo in jih ob prihodu pregledamo, ali ustrezajo vozilu. Nato poškodovane dele odstranimo iz vozila in jih zamenjamo z novimi ter na ravnalni mizi vozilo poklepamo. Poškodovane oz. uničene dele, ustrezno z eko standardi, ločimo. Avto zapeljemo v ličarsko delavnico, kjer se opravijo avtoličarska dela, zmešamo barvo, nato avto zapeljemo nazaj v kleparsko delavnico, kjer se izvaja montaža polakiranih delov vozila. Sledi poliranje, pranje in čiščenje vozila.

Popravilo vozila za zavarovalnico

1. Sprejem vozil in pomoč pri urejanju papirjev za cenitev vozil

Svetujemo pri urejanju vseh potrebnih dokumentov glede cenitev poškodb in prijav na zavarovalnicah. Odpeljemo Vaše vozilo na cenitev in prijavo škode na zavarovalnico. Sami ocenimo vozilo za zavarovalnici Sava in Ergo preko programa Quick Chek.

Sklenjene imamo pogodbe z zavarovalnicami:

 • Zavarovalnica Triglav
 • Zavarovalnica Sava
 • Zavarovalnica Ergo
 • Zavarovalnica Adriatic Slovenica
 • Zavarovalnica Generali
 • Zavarovalnica Grawe

 

2. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo

3. Kleparske storitve ter demontaža in montaža na vozilu

Avto zapeljemo na dvigalo, kjer demontiramo poškodovane dele vozila in naročimo nove.

V primeru kleparskega dela, avto zapeljemo na RAVNALNO MIZO, kjer s pomočjo hidravličnega sistema vozilo naravnamo na prvotne tovarniške mere in s CAR SPORTER-jem (elektromagnetno orodje) pločevino poravnamo v prvotno stanje.

Globoke vdolbine poravnamo z VAKUMOM brez demontiranja nadomestnih delov.

Karamboliran avtomobil priključimo na RAČUNALNIŠKO DIAGNOSTIKO VOZILA, ki resetira servisni interval, lučke na armaturi in zazna morebitne napake na električnih elementih vozila.
Varimo in točkovno spajamo aluminij ali jekleno pločevino. Poskrbimo tudi za varjenje prerjevenih karoseriskih delov. Sledi zaščita in ličanje vozila. Na koncu še pranje in čiščenje vozila.

 • Davčna številka:
 • 43810292
 • Ime podjetja:
 • Papež Potokar Nina s.p., avtoličarstvo - avtokleparstvo Papež
 • Občina:
 • Kamnik
 • Govoreči jeziki:
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si