Avtokozmetika Primož Zver s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2201/avtokozmetikaprimozzversp6-1464712170.jpg
Avtokozmetika Primož Zver s.p.
Avtokozmetika Primož Zver s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2201/avtokozmetikaprimozzversp6-1464712170.jpg 0 05 0

Povprečno od 188 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Primož Zver (+)

Gorenjska cesta 35a, Ribnica 1310, Slovenija

064 111310
primoz.zver@t-2.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Avtokozmetika Primož Zver s.p. se ukvarja s poliranjem in globinskim čiščenjem vozila.

Z nego jeklenih konjičkov se ukvarjamo profesionalno. Zato pri nas uporabljamo znane, kvalitetne proizvode tako notranjo, kot zunanjo nego vozil. Z maksimalno kvaliteto, prilagajanjem in ugodno ceno ugodimo željam in potrebam še tako zahtevnim kupcem.

Omogočimo vam lahko

  • Klasično sesanje notranjost vozila,
  • Hitro mokro čiščenje avto sedežev.

 

Poliranje vozil

Vaše vozilo je ena najdražjih stvari pri vas in nasploh v vašem življenju. Takoj za vašim domom. Vedno je izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko in ga poškodujejo, če le ta ni pravilno zaščiten.

Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje!

Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno. Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev.

 

Nikar ne odlašajte in ne razmišljajte, da bi vaš avto polirali ročno s cenenimi polirnimi pastami. Odločite se za Avtokozmetika Primož Zver s.p., kjer vam bodo svetovali strokovnjaki za poliranje in z zadovoljstvom boste odpeljali vaš na novo spolirani in zaščiteni avto na turo po mestu.

  • Davčna številka:
  • 56705565
  • Ime podjetja:
  • Avto-kozmetika Primož Zver s.p.
  • Občina:
  • Ribnica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si