Avto Šivic d.o.o., servis vozil

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4006/avtosivicdooservisvozil7-1477313282.jpg
Avto Šivic d.o.o., servis vozil
Avto Šivic d.o.o., servis vozil https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4006/avtosivicdooservisvozil7-1477313282.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jakob Šivic (+)

Loka 80, Tržič 4290, Slovenija

04 5981200
041 946 673
info@avto-sivic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naši mehaniki pri podjetju Avto Šivic d.o.o. so Jaka, Matic, Simon, Nejc, Matevž najbolj usposobljeni mehaniki po standardu Renault, ki se redno izobražujejo v tehničnem centru Renault Novo mesto, kjer se njihova usposobljenost redno preverja s pomočjo pisnih in praktičnih testov, bodo za vaše vozilo poskrbeli z maksimalno natančnostjo.

Za vsako Renault in Dacia vozilo je predvideno časovno vzdrževanje glede na tehnično posebnost vozila. Na našem servisu bomo za vaš Renault poskrbeli z maksimalno natančnostjo.

 

Zakaj Avto Šivic?

 • Ker smo zanesljivi
 • imamo znanje,
 • delamo hitro,
 • smo konkurenčni in prilagodljivi,
 • vedno dosegljivi, natančni,
 • ker delamo s srcem.

Storitve

Vzdrževanje vozil Renault in Dacia

Za vsako Renault in Dacia vozilo je predvideno časovno vzdrževanje glede na tehnično posebnost vozila. Na našem servisu bomo za vaš Renault poskrbeli z maksimalno natančnostjo. Običajni servisni interval je predviden vsakih 20.000km ali enkrat letno. Seveda pa se ta lahko spreminja glede na način uporabe vozila.

 

Garancijska popravila Renault, Dacia

Naši mehaniki Jaka, Matic, Simon, Nejc, Matevž najbolj usposobljeni mehaniki po standardu Renault, ki se redno izobražujejo v tehničnem centru Renault Novo mesto, kjer se njihova usposobljenost redno preverja s pomočjo pisnih in praktičnih testov, bodo za vaše vozilo poskrbeli z maksimalno natančnostjo.

 

Vzdrževanje drugih znamk vozil

Servisno storitev opravljamo tudi na številnih vozilih drugih proizvajalcev vozil. Visoko usposobljeni Renault tehniki so dobro izhodišče za dobro delo na vozilih Renault, vendar je njihova raven strokovnega znanja tako visoka in vsestranska, da lahko nudijo enako visoko raven kakovosti dela in servisne storitve tudi na vozilih drugih znamk.
 

Vzdrževanje kombijev in avtodomov
 
Vzdrževanje opravljamo tudi na številnih kombijih, mini avtobusih in avtodomih vseh znamk in velikosti.
 
 
Kleparska in ličarska dela
 
Kleparske storitve opravljamo tudi na vseh ostalih znamkah vozil, ter sodelujemo z vsemi zavarovalnicami, tako da je ocena škode možna na našem naslovu in jo za vas opravimo mi ter prihranimo Vaš čas.
 
Avtovleka - assistenca
 
Izvajamo assistenčne storitve 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.
 
 
Vzdrževanje klima sistemov
 
Polnjenje in servisiranje avto klim.
 
 
Gume - vulkanizerstvo
 
Popravo avtoplaščev in platišč...
 
 
Ročna avtopralnica
 
Ročno zunanje pranje vozila, čiščenje platišč, globinsko, kemično čiščenje notranjosti, dezinfekcija zračnih kanalov, poliranje vozila...

 
 
 • Davčna številka:
 • 67218555
 • Ime podjetja:
 • Avto Šivic servis in trgovina d.o.o.
 • Občina:
 • Tržič
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si